Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Jagodaa 10:27, 27 lut 2014

Trzymaj się Ewa, będzie ok. Zanim się obejrzysz będzie już po.
Zielona 16:37, 27 lut 2014

Dziewczyny,

Proszę nie bierzcie pod uwagę glicynii jako "must have' - podałam jako przykład pnącza. Przecież tam może być zimozielony bluszcz, mogą być delikatne powojniki - cokolwiek. Wiecie przecież, że swojego ogrodu nie mam i póki co sama głowię się nad rabatami z wielkim trudem. Gardenpuzzle to zabawka. Ale może pomóc zwizualizować sobie przykładowe rośliny. Ewka - jak wpadniesz na jakiś pomysł i będziesz potrzebowała wizki - pisz. Powklejam roślinki według życzenia
ewa004 16:49, 27 lut 2014

Basiu wy wszystkie jesteście utalentowane ,jedne mniej (jak ja ) drugie bardziej .
Także Aniu ,Basiu ,Jagoda dzięki za wsparcie
.

Marta na ścianę puszcze tam bluszcz ,który już tam nawet rośnie wystarczy pomóc mu się wspiąć
Pomierzyłam dzisiaj studnię i za mało miejsca żeby całą studnię obsadzić bukszpanem ,nie otworzę drzwi
Bukszpan może być tylko z przodu dokładnie jak na Twoim rysunku .
W ogóle to zamierzałam zrobić obwódkę z żurawek ,które już tam posadziłam , teraz będzie kolejny dylemat żurawka czy bukszpan na obwódkę ,a może jedno i drugie
Żurawki dają troszkę koloru na tej rabacie ,bardzo ładnie tam wyglądają
Zielona 17:00, 27 lut 2014

Mam spróbować narysowac kolorową obwódkę? W programie niestety nie ma zurawek - ale mogę zastąpić inną rośliną w odpowiednim kolorze, ale podaj jakim
ewa004 17:02, 27 lut 2014

Zajechałam do Casto po Promanol , kupiłam ,kurna drogi jak diabli .
Były też róże,piękne róże ,dużo róż ,oczywiście że kupiłam ....całą drogę miałam dylemat gdzie posadzę ale to nic nowego

Żon nawet szczególnie focha nie strzelił ...dziwne to
Zresztą wytłumaczyłam że musiałam odreagować ogromny stres związany z lekarzem ...a jak mus to mus
Normalnie to przecież nie kupiła bym, bo po co i tak nie mam gdzie posadzić

ewa004 17:07, 27 lut 2014

Zielona napisał(a)
Mam spróbować narysowac kolorową obwódkę? W programie niestety nie ma zurawek - ale mogę zastąpić inną rośliną w odpowiednim kolorze, ale podaj jakim

Marta posadzona jest tam żurawka Marmelade (czy jakoś tak ) czyli kolor taka troszkę czerwień ?
Ale jest tam miejsce żeby przed zurawkę posadzić bukszpan tylko czy to będzie dobrze wyglądało ?
Magda70 17:09, 27 lut 2014

O matuchno...96 postów?? oszalalaś?? Lece zerknąć co tu ciekawego się działo od wtorku
ewa004 17:14, 27 lut 2014

Magda to czytaj i wyraz swoją opinię
Zielona 17:15, 27 lut 2014

ewa004 napisał(a)

Marta posadzona jest tam żurawka Marmelade (czy jakoś tak ) czyli kolor taka troszkę czerwień ?
Ale jest tam miejsce żeby przed zurawkę posadzić bukszpan tylko czy to będzie dobrze wyglądało ?

Ewka, hmm... tyle, że obwódka bukszpanowa będzie wyższa od żurawki... a jeśli za żurawką masz wyższe piętro, to tak trochę chyba nie bardzo szczęśliwy to będzie układ... ale mogę się mylić...
Magda70 17:19, 27 lut 2014

ewa004 napisał(a)
Dzisiaj dostałam telefon od kuriera że jest pod moim domem z latarenkami
Mówię żeby wszedł ,on na to że na domofonie nie może odnaleźć nazwiska
Ja mu na to że nie mam domofonu i jestem na podwórku
On - że tu nie ma podwórka
Ja -a gdzie pan jest
On -podał miejscowość tylko 300 km ode mnie

Ja chyba zwariuję

lece dalej czytać