Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 22:12, 10 sie 2014

AlKa napisał(a)
A pomyśleć że całkiem nie dawno nie było tych rabat. Super to wyszło. A 40cm w ta ,czy w tą

Oczywiście ze w tą ...

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuś wstępujesz do gangu złodziei trawnika? Fakt ten uskok niepotrzebny
Buziam

Gosiu czuję się zaszczycona że jestem członkiem ...gangu oczywiście

Zielona napisał(a)
No.... Pani kochana... przecież tak będzie lepiej! A lepsze jest zawsze wrogiem dobrego, więc... dobrze było, ale się skończyło Poszerzaj rabaty - będzie miejsce na nowe pomysły. Tyle się tu nauczyłaś, że żal by było nie mieć miejsca na wykorzystanie tej wiedzy No i... jak już się teren powiększy, to drugą leżankę postawisz i z Emusiem, trzymając się za rączki, będziecie sączyć winko w blasku świec zapalonych przez Córeczki A! I jeszcze w tym romantycznym obrazku widzę takie chmurki nad Waszymi głowami:
-Emuś: ile to wszystko kosztowało?
-Ewka: jak to ile? przecież mówiłam, że wyprzedaż w sklepie "wszystko za 5zł" była

Maruś ale sie uśmiałam ...ten sklep za 5 zł...kulki tam kupiłam
Wtedy łyknął ,dzisiaj już było by gorzej
Jak zobaczył jak wyciągam leżak z samochodu to ja jeszcze nic nie zdążyłam powiedzieć, a on zaraz ...mówię Ci kochanie jaka wyprzedaż była ....
Rozwija się
Konstancja30 22:17, 10 sie 2014

Zielona napisał(a)
(...) ... No i... jak już się teren powiększy, to drugą leżankę postawisz i z Emusiem, trzymając się za rączki, będziecie sączyć winko w blasku świec zapalonych przez Córeczki A! I jeszcze w tym romantycznym obrazku widzę takie chmurki nad Waszymi głowami:
-Emuś: ile to wszystko kosztowało?
-Ewka: jak to ile? przecież mówiłam, że wyprzedaż w sklepie "wszystko za 5zł" była

ba ... po 5 zł ... za darmo dawali .. wstyd było odmówić )))))))

Ewunia ... kwileczka bo my tu z Martusią fantazjujemy sobie przy winku a rabata dopiero zamierza być poszerzana ... no to poczekamy ale drugi leżaczek mus tak czy siak kupić ...

... i patrzcie jaki ten świat przewrotny ... rozmiar to by się chciało utrzymać lub mieć mniejszy a rabatki to ciągle w większy "sajz" wbijamy ...
Zielona 22:39, 10 sie 2014

Konstancja30 napisał(a)

ba ... po 5 zł ... za darmo dawali .. wstyd było odmówić )))))))

Ewunia ... kwileczka bo my tu z Martusią fantazjujemy sobie przy winku a rabata dopiero zamierza być poszerzana ... no to poczekamy ale drugi leżaczek mus tak czy siak kupić ...

... i patrzcie jaki ten świat przewrotny ... rozmiar to by się chciało utrzymać lub mieć mniejszy a rabatki to ciągle w większy "sajz" wbijamy ...

Jakie zamierza? Ewka jak napisze, że zamierza, to ja już uważam, że pomysł klepnięty No i wiesz co, Izunia? Jak tak dalej pójdzie, to Ewka postawi tam tyle leżaczków, że i my się na winko załapiemy

I jeszcze tak dumam... Wszak Pies Ewki ma kwaterę... a to by była niezła rabatka...
ewa004 22:41, 10 sie 2014

Poszerzać może już zacznę ,bo trochę roboty będzie ..najgorzej to wyciągać te kamienie co tam są ułożone ,ale z przesadzeniem poczekam do września ,nie chcę ryzykować .

Rozmiar masz racje w ogrodzie by się chciało jak największy w dupce jak najmniejszy ale wszystkiego niestety mieć nie można
leon60 22:43, 10 sie 2014

ewa004 napisał(a)

Rozmiar masz racje w ogrodzie by się chciało jak największy w dupce jak najmniejszy ale wszystkiego niestety mieć nie można

hahaha dobre
ewa004 22:51, 10 sie 2014

Martuś jak będzie trzeba to na tym jednym leżaczku się pomieścimy nie bój żaby

A psiowa rabata już w części się tworzy ...pies podziwia róże Chpin.
Ale muszę przenieść wejście do kojca na druga stronę wtedy połączę rabatkę z kwadracikiem bukszpanowym

To zdjęcie zrobiłam stojąc koło drzwi do kojca
Łapiesz o co loto ?

Zobacz sporo pracy żeby to wszystko na całej linii poszeżyc ...ale co tam i tak nic innego nie mam do roboty
Zielona 23:04, 10 sie 2014

Ewa... no przecież co to dla Ciebie? Chcesz zobaczyć, ile ja mam do roboty? I też tylko dwie łapki i głowę pełną marzeń mam Damy radę. A na leżaczku... nie wiem, czy i kiedy zalegniemy
BarbaraM 08:09, 11 sie 2014

Ewa,no brawo!
Znów się zaczyna dziać u ciebie.
Skoro ma się dziać to ja jestem za poszerzeniem rabatki
Juzia 08:23, 11 sie 2014

Poszerzasz?
Ju już poszerzyłam
ewa004 09:51, 11 sie 2014

Marta dla mnie żaden problem ,ale już widzę Emusia ...spazmy jak nic dostanie
Może już od dziś będę mu meliskę parzyła ,może łagodniej to przejdzie

W przeciwieństwie do tych Twoich hektarów u mnie malusio miejsca ,a i podwórko gospodarcze .
I tak już nakręcić samochodem to trzeba się nagimnastykować ..co by moich kwiatuszków nie rozjechać

Ale tu przy tarasie to sprawa sama się rypnie ,bo jak go powiększę na takiej samej szerokości jak jest teraz to ten pasek sam wyjdzie ..i będzie tak ni w p....,ni w oko nawet kosiarka tam nie wjadę

Martus ja do Ciebie kiedyś przy okazji wyjazdu do córci wpadnę na kawusie na tym Twoim cudownym tarasie