Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Agania 12:35, 19 sie 2014

Ewka, chyba jednak rosół był

u mnie burza wszystkie wysokie byliny pokładła i połamała i też taaki chaos mam u siebie, u mnie byłoby podobnie, ja jednak trzymam moje łowcze psy w kojcu, albo w domu

Pozdrawiam
ewa004 12:47, 19 sie 2014

Wściekła jestem bo prawie wszystkie werbenki połamał po pysku mu naszczelałam ...nie wytrzymałam ....dziad jeden

nicol21 19:56, 19 sie 2014

ehhh że też kurka sprowokowała psiaka.Ale za to sierść ze stoickim spokojem się wyleguje! i tak czasem trzeba!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Juzia 19:59, 19 sie 2014

Ewcia Twoja rabata zrobiona! Tylko nie wiem czy korę sypać???
Ty masz?
ewa004 08:28, 20 sie 2014

Nicol niby pies nie winny , obcy na jego terenie i to jeszcze kura więc szalał ...ale czemu moje werbenki

Juziu
ja swoją rabatkę mam wysypaną korą .

U mnie wczoraj ruszyła akcja poszerzanie
Matko 4 taczki kamieni i ogromne trzy ,że aż Emuś się zlitował .
Zlitował się do tego stopnia że kolacje zrobił ,bo stwierdził że się napracowałam (zaskoczona byłam bardzo )
Gabrysia_ 08:31, 20 sie 2014

O matko kochana!...dobrze,że ja nie mam psa,bo nie wiem co bym zrobiła!
Ciekawa jestem zmian,ale rabata zyska na poszerzeniu
Tess 08:44, 20 sie 2014

ewa004 napisał(a)
Wściekła jestem bo prawie wszystkie werbenki połamał po pysku mu naszczelałam ...nie wytrzymałam ....dziad jeden

Ewa, no ja wiem, że Cię nerw złapał, ale żeby po pysku?
Nerwicy psina się nabawi, i dopiero zgłupieje.
Przecież on chciał dobrze - jest od pilnowania porządku, a kura ten porządek zakłóciła.
A zamiast nagrody dostał lanie...
Biedna psina.

Ty też biedna Ale "kwiaty nie zęby, odrosną"
leon60 08:44, 20 sie 2014

Kiedyś kiedyś był u mnie pies i kurki, wiem co to znaczy....

Zmiany ! to lubię
ewa004 09:00, 20 sie 2014

Gabrysiu zawsze sobie obiecuję że ten to już na pewno będzie ostatni i zaraz jak na zawołanie jakaś znajda się przybłąka i ....znowu mam psa

Tesiu jak mi nerw przeszedł to go przeprosiłam ...całą michę pysznego papu dostał i buziaka w łeb (ten co mu naszczelałam )

A wiesz jak mało miałam werbenki !!!! i tylko trzy mi zostały !!!!!

Olu rabata zyska ok 40 cm ,teraz widzę że to nawet sporo ,no i ładniej wygląda bo od linijki
Jak wczoraj mierzyłam i z poziomica układałam eko bordy pomyśałam o tobie i o tych Twoich perfekcyjnie prostych liniach
I wiesz jakie mi proste wyszły ! aż Emuś zagwizdał
Sebek 09:07, 20 sie 2014

No to niezły bajzel pieseł narobił Pamiętam jak mieliśmy owczarka, ilość kur jaką dopadł była duuuza... Co najgorsze za każdą trzeba było zapłacić... Ale ta jego słodka morda wynagradzala wszystkie wystepki