Aga na 3,5 metra długości rabaty będę dwie tuje na pniu i środek wypełniony na pół lawendą i białą rózą .
A w ta białą róże coś dać np.jedną małą kulkę ale tez tuja czy już nic tam nie dokładać.
I to wszystko otoczone żywopłocikiem z bukszpanu
Gosianamiary na szkółke oczywiście ci podeśle
Za tyje gościu sobie zawołał 120 zł ale utargowałam za 100,tuje były w donicach
Nie wiem czy to dobra cena ,ale wydaje mi się że tak
no coś ty Ewa ...burza?- szok .
czytam że debata o rabacie rwa nadal ... dużo głów tu pracuje . na wiosnę musisz ją już dokończyć , bo długo to trwa , a tu jeszcze dalsze prace czekają . drzwi pomalowałabym na taki sam jak te garażowe obok . to już by jakoś grało . z malżem nie dyskutuj tylko postaw go przed faktem ..tak mam być , bo tak chce ...skoro ona ma takie argumenty - nie , bo nie . to ty zrób tak , bo tak ...tupnij nóżką - wszak kobitka jesteś . buziaczki zostawiam
Alinko burza jak cholera i biało od śniegu masz racje szok !!
Ta nowa rabata jest już właściwie zaplanowana ,w tamtej bukszpanowej do przesadzenia tylko zywopłocik i inaczej ułożę kulki z dwie jeszcze dosadzę i żurawki i .........następna rabata w kolejce
Alinko te drzwi o których piszesz są dokładnie w takim samym kolorze jak brama garażowa i jak drzwi do mieszkania ,wiec wydaje mi się że mimo tego że rzucają się w oczy tragedii nie ma
Wiesz co ,jak coś bardzo chce to potrafię tak mocno tupnąć nogą ,że aż się kurzy ,ale wymiana nowych drzwi to raczej nie przejdzie nawet nie próbuje ,zresztą inne ważne rzeczy teraz na głowie -elewacja
Moniczko tak tego szukałam dzięki
Mam do ciebie pytanie natury technicznej
Jak to robisz że w poście napisałaś mi ze trzmieliny u Wieloszki i klikając na Wieloszkę wchodzę na jej stronę
Uf ale sie naprodukowałam
Ewo wciśnij cytuj z mojego poprzedniego posta i zobaczysz jak to wygląda Jakby ci nie wychodziło to będziemy razem próbować
Trzeba użyć trzeciego z lewej znaczka nad ramką do pisania wiadomości a pomiedzy [url] wstawić odpowiedni link i tekst który chcesz żeby był widoczny.