Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 13:48, 05 lut 2013

nieszka napisał(a)
Ewa, ja bym dała jak najbardziej takie tuje jak masz już tą jedną na rabacie obok. Bardzo ją ładną dostałaś wtedy.
Róże to białe jak najbardziej, takie jak Marzena - Aspirin by fajnie wyglądały- są takie jakby trochę wyższe jak rabatowe a niższe niż wielkokwiatowe z projektu Ani.

Aga na 3,5 metra długości rabaty będę dwie tuje na pniu i środek wypełniony na pół lawendą i białą rózą .
A w ta białą róże coś dać np.jedną małą kulkę ale tez tuja czy już nic tam nie dokładać.
I to wszystko otoczone żywopłocikiem z bukszpanu
ewa004 13:53, 05 lut 2013

Gosianamiary na szkółke oczywiście ci podeśle
Za tyje gościu sobie zawołał 120 zł ale utargowałam za 100,tuje były w donicach
Nie wiem czy to dobra cena ,ale wydaje mi się że tak

Zobacz jaka ona pieknoszka
ewa004 18:16, 05 lut 2013

Wiecie u mnie pada śnieg z deszczem i jest BURZA taka z błyskami i grzmotami ,tego to jeszcze moje oczy nie widziały
alinak 18:58, 05 lut 2013

no coś ty Ewa ...burza?- szok .
czytam że debata o rabacie rwa nadal ... dużo głów tu pracuje . na wiosnę musisz ją już dokończyć , bo długo to trwa , a tu jeszcze dalsze prace czekają . drzwi pomalowałabym na taki sam jak te garażowe obok . to już by jakoś grało . z malżem nie dyskutuj tylko postaw go przed faktem ..tak mam być , bo tak chce ...skoro ona ma takie argumenty - nie , bo nie . to ty zrób tak , bo tak ...tupnij nóżką - wszak kobitka jesteś . buziaczki zostawiam
monitka 19:05, 05 lut 2013

No ja też takich dziwów jeszcze nie widziałam...co się z ta pogodą robi....

Patrzyłaś na mój poprzedni post czy to o te trzmieliny ci chodziło? czy szukać dalej?
ewa004 20:12, 05 lut 2013

alinak napisał(a)
no coś ty Ewa ...burza?- szok .
czytam że debata o rabacie rwa nadal ... dużo głów tu pracuje . na wiosnę musisz ją już dokończyć , bo długo to trwa , a tu jeszcze dalsze prace czekają . drzwi pomalowałabym na taki sam jak te garażowe obok . to już by jakoś grało . z malżem nie dyskutuj tylko postaw go przed faktem ..tak mam być , bo tak chce ...skoro ona ma takie argumenty - nie , bo nie . to ty zrób tak , bo tak ...tupnij nóżką - wszak kobitka jesteś . buziaczki zostawiam

Alinko burza jak cholera i biało od śniegu masz racje szok !!
Ta nowa rabata jest już właściwie zaplanowana ,w tamtej bukszpanowej do przesadzenia tylko zywopłocik i inaczej ułożę kulki z dwie jeszcze dosadzę i żurawki i .........następna rabata w kolejce

Alinko te drzwi o których piszesz są dokładnie w takim samym kolorze jak brama garażowa i jak drzwi do mieszkania ,wiec wydaje mi się że mimo tego że rzucają się w oczy tragedii nie ma

Wiesz co ,jak coś bardzo chce to potrafię tak mocno tupnąć nogą ,że aż się kurzy ,ale wymiana nowych drzwi to raczej nie przejdzie nawet nie próbuje ,zresztą inne ważne rzeczy teraz na głowie -elewacja

Ale dzięki dzięki za naukę
ewa004 20:17, 05 lut 2013

monitka napisał(a)
No ja też takich dziwów jeszcze nie widziałam...co się z ta pogodą robi....

Patrzyłaś na mój poprzedni post czy to o te trzmieliny ci chodziło? czy szukać dalej?

Moniczko tak tego szukałam dzięki
Mam do ciebie pytanie natury technicznej
Jak to robisz że w poście napisałaś mi ze trzmieliny u Wieloszki i klikając na Wieloszkę wchodzę na jej stronę
Uf ale sie naprodukowałam
monitka 20:36, 05 lut 2013

Ewo wciśnij cytuj z mojego poprzedniego posta i zobaczysz jak to wygląda Jakby ci nie wychodziło to będziemy razem próbować
Trzeba użyć trzeciego z lewej znaczka nad ramką do pisania wiadomości a pomiedzy [url] wstawić odpowiedni link i tekst który chcesz żeby był widoczny.
monitka 20:46, 05 lut 2013

jestem
ewa004 20:50, 05 lut 2013

monitka napisał(a)
jestem
tutaj