Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

siakowa 13:26, 03 lut 2015

ewa wiem co czujesz tez szukam stołu debowego i ceny oscyluja ok 3 tysi i mecze mojego stolarza ale on woli schody robic
ewa004 13:41, 03 lut 2015

Tesiu chciałam duży,ale po rozeznaniu cenowym zadowolę się 3 metrowym
Poprzedni stół stał cały czas rozłożony a miał 2,40 i wcale nie był za duzy .
W razie imPrezki potrzebuję jeszcze min te 60 cm tak abym nie musiała nic przynosić i dostawiać.

Kasiu
chyba jeszcze raz przejadę się do tego stolarza .
Musze ruszyć dupsko i pojechać może do Poznania ,połazić trochę po tych większych sklepach
beta 14:27, 03 lut 2015

Ewa, właściwie w sklepie to samo co i na stronie...ale solidnie wykonane i fajny desing...i ostatnio w BRW taż widziałam
Juzia 14:35, 03 lut 2015

BRW to szajs..
beta 14:37, 03 lut 2015

Juzia napisał(a)
BRW to szajs..

dzięki za opinię...serio, serio dzięki... bo szukam aktualnie wypoczynku i już wiem żeby tam go nie szukać
Juzia 14:44, 03 lut 2015

beta napisał(a)

dzięki za opinię...serio, serio dzięki... bo szukam aktualnie wypoczynku i już wiem żeby tam go nie szukać

Wszystkim meblom jakie od nich miałam złaziła okleina. Od samego przecierania kurzu...
Tapicerowanych już nawet nie kupowałam

Karol99 17:02, 03 lut 2015

Wpadłem się przywitać. Fajny masz ogród
Pozdrawiam.
Tess 17:24, 03 lut 2015

ewa004 napisał(a)
Tesiu chciałam duży,ale po rozeznaniu cenowym zadowolę się 3 metrowym
Poprzedni stół stał cały czas rozłożony a miał 2,40 i wcale nie był za duzy .
W razie imPrezki potrzebuję jeszcze min te 60 cm tak abym nie musiała nic przynosić i dostawiać.

A ja zrezygnowałam jakiś czas temu z dużego stołu.
W moim komunistycznym bliźniaku salon ma tylko 30 metrów. Niemal głównym meblem był tu przez dzięsięciolecia stół z ośmioma krzesłami (na szczytach fotelowe, z poręczami)
Rozkładał się na 3,20 m, przed rozłożeniem miał chyba 2,20 m.
Wywaliłam. Uznałam, że to bezsensowana strata przestrzeni. Imprezy tak duże, by ze stołu w rozłożonej formie korzystać odbywają się u mnie 4 razy do roku, czasem częściej. Poza tym był za duży na codzień, a na imprezy rodzinne zaczął być za mały (dzieci mojego rodzeństwa przychodzą już z małożnkami).

Mam teraz w salonie mały stolik który można rozłożyć na osiem osób.
A na imprezy eM zrobił mi dwa stoły składane Łatwo przechowywać, mało miejsca zajmują. Krzesła na imprezy też mam składane, jakby się ktoś pytał.
ewa004 17:35, 03 lut 2015

Tesiu dla nie stół ważna rzecz ,rodzinka jeszcze duża ,znajomi często przychodzą
lubię ten mebel .
Musze się zorientować co na rynku jest i jak to cenowo wygląda ,już się pogodziłam że drewnianego raczej nie kupię......i 5 metrowego tez mieć nie muszę .
Masz rację kilka razy w roku mogę coś przytargać
Kindzia 18:47, 03 lut 2015

U mnie też duży stół musowo...może kolonialny? Kupowałam przez internet w tym sklepie stół i kupę krzeseł. Pełne drewno egzotyczne, porządnie zrobione...tylko ciężkie są. Zobacz sobie, może akurat coś Ci się nada.

http://karinameble.pl/pl/c/stoly/10/4/default/3