Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Bea 21:12, 21 lut 2013

Coś tam będzie, jak nie kawka to napoje orzeźwiające chociaż późnym popołudniem, po pracy.

Roboty rzeczywiście będzie, ale co tam, trochę ruchu bardzo się przyda bo diety na nic się zdają.
Magda70 21:18, 21 lut 2013

baraga1904 napisał(a)
...ceramiczne...ale sa rózne i metalizowane i inne kolory...nie zrobiłam więcej zdjęc bo facet z obsługi się głupio na mnie patrzył... pewnie nie codziennie ktoś robi zdjęcia kulkom w sklepie....???

oo metalizowane też sa?? Trzeba będzie zerknąć. Te ceramiczne w styczniu kupiłam
Magda70 21:18, 21 lut 2013

baraga1904 napisał(a)
...ceramiczne...ale sa rózne i metalizowane i inne kolory...nie zrobiłam więcej zdjęc bo facet z obsługi się głupio na mnie patrzył... pewnie nie codziennie ktoś robi zdjęcia kulkom w sklepie....???

oo metalizowane też sa?? Trzeba będzie zerknąć. Te ceramiczne w styczniu kupiłam
Bea 21:21, 21 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

...zabudowanie czy oszklenie najdroższe pewnie...nawet nie pytałam bo i tak mam wydatków z tym ogrodem na 3-4 lata z głowy..ale pózniej ..kto wie..? ale Ty masz już częśc roboty zrobione...zazdroszczę...

Jak by nie było to ciągle coś się chce zmieniać.
Najważniejsze, że masz plan i tylko go realizować, a że będzie to trwało...

Przynajmniej wszystko ma swoje miejsce i jak wsadzisz to komponuje się to w całość.

anna_pisalska 21:25, 21 lut 2013

Hej! Jestem nowa, tak sobie chodzę i oglądam i na zdjęcia z mojej ukochanej Chorwacji trafiłam. Mówiłam, że w tym roku gdzieś dalej, że dość ale zatęskniłam. Kulki też fajne. Pozdrawiam
baraga1904 21:30, 21 lut 2013

...przez chwilę mnie nie było...pies wściekle domagał sie pojścia spac, czytaj: do łóżka... musiałam zmienic lokal...

edit: dzisiaj się nasłuchałam o poprawności języka i błędy poprawiam...
baraga1904 21:32, 21 lut 2013

Bea napisał(a)
Coś tam będzie, jak nie kawka to napoje orzeźwiające chociaż późnym popołudniem, po pracy.

Roboty rzeczywiście będzie, ale co tam, trochę ruchu bardzo się przyda bo diety na nic się zdają.

...moje diety też jakies kiepskie...nawet już zdarza mi się podjadac... z nudów...a tym póznym popołudniem będzie jeszcze jasno..jupi...
baraga1904 21:34, 21 lut 2013

Bea napisał(a)

Jak by nie było to ciągle coś się chce zmieniać.
Najważniejsze, że masz plan i tylko go realizować, a że będzie to trwało...

Przynajmniej wszystko ma swoje miejsce i jak wsadzisz to komponuje się to w całość.

...mam taki plan...wszystko co do centymetra i dokładnie według projektu ale...czas realizacji mnie irytuje delikatnie powiedziawszy w Dniu Języka Ojczystego... niecierpliwam okrutnie...
baraga1904 21:36, 21 lut 2013

anna_pisalska napisał(a)
Hej! Jestem nowa, tak sobie chodzę i oglądam i na zdjęcia z mojej ukochanej Chorwacji trafiłam. Mówiłam, że w tym roku gdzieś dalej, że dość ale zatęskniłam. Kulki też fajne. Pozdrawiam

...witaj Aniu ....Ja też byłam tam juz kilka razy...ale bardzo ciekawa jestem innych państw i rejonów świata...
...wpadaj do mnie do woli...
Bea 21:40, 21 lut 2013

Ja mam małą działkę i wszystkiego trzeba było mniej, ale i tak cały czas mi coś nie pasuje.
Przód cały czas jakiś taki nie wyraźny i wszystko na zasadzie prób, a właściwie to należałoby kolejny raz zrobić przemeblowanie.