Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

23:06, 22 lut 2013
Dziękuję za odwiedziny. Widzę, że u Ciebie też zagościła nostalgia za wiosną? Ale zauważyłam, że już jest tuż tuż, bo futrzaste zaczynają linieć.
Wszystkim życzę, żeby wiosna pojawiła się błyskawicznie bo przecież tak tęsknimy za sadzeniem, sianiem, przycinaniem, podlewaniem, koszeniem......
Pozdrawiam
baraga1904 22:19, 23 lut 2013

Iwa napisał(a)
Dziękuję za odwiedziny. Widzę, że u Ciebie też zagościła nostalgia za wiosną? Ale zauważyłam, że już jest tuż tuż, bo futrzaste zaczynają linieć.
Wszystkim życzę, żeby wiosna pojawiła się błyskawicznie bo przecież tak tęsknimy za sadzeniem, sianiem, przycinaniem, podlewaniem, koszeniem......
Pozdrawiam

...witaj Iwa...fajnie że wpadłas...moje futro nie ma futra tylko sierśc więc się nie leni...
więc dobrze wiedziec co w trawie piszczy ......oj...tęsknimy...
baraga1904 22:20, 23 lut 2013

...cisza u mnie...buuuu....prawie słychac nadchodzącą wiosnę...to idę poczytac co u innych...
gierczusia 22:40, 23 lut 2013

Agnisiu .. Boć to Wszyscy na gardenii siedzą i balują .. Ale potem wrócą i wszystko wróci do normy..a my się pocieszymy foto relacjami i teź będziemy miały banana na buzinkach
Tess 22:53, 23 lut 2013

asc napisał(a)
Konsekwentna jestem.. sadzę to co mi się podoba..bardzo konsekwentnie

Aniu, rozwaliło mnie trafnością.
Zapożyczam i używać będę. Zawsze i wszędzie, bo ja konsekwentna jestem w każdej dziedzinie
Welka 23:12, 23 lut 2013

Witam!
To dobrze jak słychać nadchodzącą wiosnę, bo wszyscy już stęsknieni
Tekst Ani o konsekwencji trzeba zapisać w tych śmiesznych sformułowaniach (oczywiście nie pamiętam gdzie on jest, pewnie w pogaduszkach), bo powala
Pozdrawiam
baraga1904 13:14, 24 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Agnisiu .. Boć to Wszyscy na gardenii siedzą i balują .. Ale potem wrócą i wszystko wróci do normy..a my się pocieszymy foto relacjami i teź będziemy miały banana na buzinkach

...obejrzałam całą relacje z Gardenii i widzę ciągle pojawiające się nowe zdjęcia...powiem że kilka rzeczy mnie zachwyciło - szczególnie z działu dekoracji... ...ale najlepsze było spotkanie w czasie wystawy..niestety nie mogłam być w Poznaniu... ale banan był....
baraga1904 13:16, 24 lut 2013

Tess napisał(a)

Aniu, rozwaliło mnie trafnością.
Zapożyczam i używać będę. Zawsze i wszędzie, bo ja konsekwentna jestem w każdej dziedzinie

...podziwiam konsekwencje i konsekwentnych...ja jakoś nie mogę zapaść na ta chorobę... ciągle mi sie odmienia... no ale na projekt od Danusi nie ma rady...tu muszę być...
baraga1904 13:21, 24 lut 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
To dobrze jak słychać nadchodzącą wiosnę, bo wszyscy już stęsknieni
Tekst Ani o konsekwencji trzeba zapisać w tych śmiesznych sformułowaniach (oczywiście nie pamiętam gdzie on jest, pewnie w pogaduszkach), bo powala
Pozdrawiam

...wiosnę słychać a nawet czuć...u nas dzisiaj w końcu słoneczko... i temperatura na plusie , śnieg znika w mgnieniu oka... pięknie jest.....

Magda70 20:09, 24 lut 2013

Zaglądamy Aga