Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

gierczusia 16:59, 07 mar 2013

Nooo ja Was podziwiam za tą akcję przesadzanie ... Czy to złudzenie ,że tulipanowiec ma niewielką bryłę korzeniową ???

A brzózka na nowym miejscu wygląda prześlicznie

A co do totka .. Chyba trzeba zacząć grać , bo nam te nasze nauczycielskie emerytury nie pozwolą nawet na zakup ziemi a co dopiero czegoś ,żeby w tej ziemi zasadzić ..
baraga1904 17:57, 07 mar 2013

...jestem...tym razem po akcji kompost i sosna...
...mieliśmy przesadzac dzisiaj śliwę wisniowa Pissardii ale na jej nowym miejscu stała gigantyczna dziura po brzozie, obok sosna...a koło niej kompost...wytargaliśmy więc sosnę, potem kompostownik ...zasypaliśmy dziurę i częśco kompostownika poszła do dziury....no i zaczęło padac... poskładaliśmy zabawki i koniec na dzisiaj...szkoda było by miec teraz jakąś grypę....
...może jutro...
...jeszcze siłownia dzisiaj....
Madzenka 19:00, 07 mar 2013

Aguś ależ z Źonem szalejecie. Nie obejrzymy się a nowy Danusiowy ogród nam wyrośnie
baraga1904 22:03, 07 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Ja gram i nie wygrywam

akcja z drzewami niesamowita, naprawdę podziwiam i niech w nowych miejscach dobrze rosną
moje krokusy w powijakach, a u ciebie kwitną

...no własnie...a Żon mówi że kto nie gra nie wygrywa..proste...ale ja tam w to moje szczęście nie wierzę...
...kwitną pieknie fioletowo...
baraga1904 22:04, 07 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Madziu ... Jak Agnisia bardzo chce , to możemy przyjechać cosik Jej tam z ziemi wytargać

Boooo wsparcie mentalne zawsze ma, tylko czy to wystarczy ?

...baby, nie ma sprawy...przyjeżdżajcie...siła grupy - bezcenna...
baraga1904 22:07, 07 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Nooo ja Was podziwiam za tą akcję przesadzanie ... Czy to złudzenie ,że tulipanowiec ma niewielką bryłę korzeniową ???

A brzózka na nowym miejscu wygląda prześlicznie

A co do totka .. Chyba trzeba zacząć grać , bo nam te nasze nauczycielskie emerytury nie pozwolą nawet na zakup ziemi a co dopiero czegoś ,żeby w tej ziemi zasadzić ..

...tulipanowiec nie miał aż takiej bryły korzeniowej bo rósł u nas dopiero od czerwca...więc jeszcze się nie rozrósł....aklimatyzował się tylko...i to na nasze szczęście...chociaż korzenie miał głęboko a nie szeroko jak brzoza....ciężki był jednak jak chole....
...emerytury ???? kto jej dożyje?????
baraga1904 22:09, 07 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aguś ależ z Źonem szalejecie. Nie obejrzymy się a nowy Danusiowy ogród nam wyrośnie

...czas nas goni bo mamy mnóstwo do wykonania i wszystko w jednym czasie...remont w domu i ogród i jakies tam wyjazdy ...ogród powstanie ale to kwestia lat ...może...? oby sił starczyło....
baraga1904 22:10, 07 mar 2013

...poodpowiadałam to lecę na chwilę do Was...zanim padnę zupełnie...
Gosiniak 22:42, 07 mar 2013

Podziwiam dalej waszą ciężką pracę, ale wiesz jak się miło ogląda takie fotki, prace w ogrodzie ruszyły i nawet jeśli trzeba będzie trochę przystopować w przyszłym tygodniu to i tak nic już wiosny nie zatrzyma.
baraga1904 22:48, 07 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Podziwiam dalej waszą ciężką pracę, ale wiesz jak się miło ogląda takie fotki, prace w ogrodzie ruszyły i nawet jeśli trzeba będzie trochę przystopować w przyszłym tygodniu to i tak nic już wiosny nie zatrzyma.

...teraz już fotek nie wstawiam bo mam taki sajgon na ogrodzie że lepiej tego nie pokazywac...chociaż czasmi cyknę fotkę..do dokumentacji...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies