Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 22:21, 04 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Pożyczyć Ci miecz świetlny ??

...walczyłam dzisiaj i...tu nawet cała armia Jedi nie pomoże......kreciki jak sithy...niestety...
baraga1904 10:38, 05 mar 2013

Podgladam na okienku w pracy bo normalnie nie nadazam" ale błędówX(
baraga1904 20:07, 05 mar 2013

...dzisiaj dokonaliśmy ważnego zadania...akcja pod kryptonimem " betula" czyli przesadzenie mojej brzozy....zadanie wykonało trzech facetów : M., teśc i syn...zobaczymy czy drzewo sie przyjmie...straszni było mi jej zal...jednakt efektu końcowego nie obfociłam bo już było ciemno...a ja w czasie całej akcji w pracy... zobaczcie te korzenie...żal serce ściska...

baraga1904 20:08, 05 mar 2013

....mam nadzieję że zadomowi się w mowym miejscu...
baraga1904 20:13, 05 mar 2013

....juz wczoraj rozpoczęłam trochę prace w ogrodzie...obcięty już miskant, perukowiec, malus i dwie horti Limelight...
...jutro przesadzamy tulipanowca...tzn M. bo ja oczywiście w pracy do 17.30... trzymajcie kciuki....
...i moje maleństwa...były żółte a dzisiaj pojawiły sie fioletowe.....
monitka 20:22, 05 mar 2013

Aga trzymam kciuki za drzewa!!! szkoda by ich było...
Widzę że już przygotowujesz ogród pod nowe nasadzenia, będzie się działo

Fajne krokusiki, malutkie a jak cieszą
gierczusia 20:42, 05 mar 2013

Łożeszzzzz Ty ... Taka robota w środku tygodnia , ajć podziwiam.(. O brzozie piszę )... Trzymam kciuki ,żeby z nią było wszystko ok , bo urodziwa jest bardzo

Ja też dziś chciałam mojego eMa przegwałcić ,żeby ze mną przesadzał , ale było zebranie w szkole syna , no i czasu brakło

Ale ... Co się odwecze , to nie uciecze
baraga1904 20:45, 05 mar 2013

monitka napisał(a)
Aga trzymam kciuki za drzewa!!! szkoda by ich było...
Widzę że już przygotowujesz ogród pod nowe nasadzenia, będzie się działo

Fajne krokusiki, malutkie a jak cieszą

....będzie się działo...najgorsze są początki, póżniej się rozkręcimy...na razie latamy po ogrodzie z miarką i wszystko mierzymy i zaznaczamy i planujemy...no i trochę nowego sprzętu zakupiliśmy...życie sobie trzeba ułatwiac...
...ale największa będzie radośc jak skończymy przesadzanie i będą dochodziły nowe rośliny...nie wspomnę o pracach brukarskich....
Enya73 20:47, 05 mar 2013

No to prawdziwe pospolite ruszenie Życzę duuużo wytrwałości. I napisz mi za jakiś czas czy moje hortensje pnące się przyjęły, bo jestem ciekawa ogromnie
baraga1904 20:49, 05 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Łożeszzzzz Ty ... Taka robota w środku tygodnia , ajć podziwiam.(. O brzozie piszę )... Trzymam kciuki ,żeby z nią było wszystko ok , bo urodziwa jest bardzo

Ja też dziś chciałam mojego eMa przegwałcić ,żeby ze mną przesadzał , ale było zebranie w szkole syna , no i czasu brakło

Ale ... Co się odwecze , to nie uciecze

...jutro tulipanowca przesadzamy...a w czwartek może śliwę wiśniową... żeby tylko pogoda była... i M. wytrzymał te moje rewolucje......mówisz przegwałcic...????to może zastosuję jak się zniechęci?hihihi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies