...mój pies to suczka...i nie widac zbyt wielkich śladów jej załatwiania się.. na szczęście...bo przy dużych psach to co innego...a tego bym nie zniosła...
...oj...przyda się zdrówko...najgorsze wieczory...a jutro jeszcze moja młodsza pisze egzamin i ma stresa wielkiego a ja padam...sprzedałam dzisiaj starą szafę z sypialni i juz rozkłada sie nowa...tapet nie umię wybrac do sypialni...bo za duży wybór...tysiąc dylematów w głowie....
...dzięki Gabi...
..w sklepie z tapetami byłam już cztery razy...wstyd mi jechac kolejny raz bo babka sprzedająca wysiada...taki mają wybór że nie wiem na co się zdecydowac..kolory mają byc czarny i szary...mam wybranych kilka opcji....jak się wkurzę to sobie różowy buduar strzelę...foch..
No to ci sie udało z tą szafą,ja zazwyczaj rozdaję
A ja myślę jak przemalować sypialnię
Aga...poczekaj z wyborem tapet aż się wykurujesz.
Jaki egzamin córcia pisze?
...ja wybieram tapetę już miesiąc... i juz mi się wydaje że zanlazłam jednak jak przyjezdżam do domu to mi sie odpodobuje... jeszcze chwila i mnie jesień zastanie z tym remontem... nerwa mam że nie wiem co...
..Martyna pisze sprawdzian po szóstej klasie... swój pierwszy w życiu egzamin...
A ja myślałam,że masz córcie w wieku mojej,ale coś mi sie pokićkało chyba
Aga...a może te tapety to jednak nie te co?...skoro jak wracasz do domu to już sie nie podobają.
Oglądałaś na all?
...nie...z internetu nie... ja muszę tapety organoleptycznie...nie potrafię kupic ze zdjęcia...
..Ty masz młodszą córkę? też już mam zaburzenia pamięci bo na forum dużo ludzi i czasmi mi się myli co kto i gdzie...