Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 21:06, 03 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Moja czwarta klasa
...cieszy się,bo ma jutro wolne

Masz gdzieś fotkę tych tapet?

...no to też nie zazdroszczę bo jeszcze będzie pisała angielski dodatkowo...uważam że to chore ale nie mam na to wpływu
..fotki mam robię zawsze komórką ale nie ma takiego efektu jak na żywo...
Gabrysia_ 21:08, 03 kwi 2013

Ja tez uważam,że to głupota,stresują te dzieci...no ale cóż!
Wrzuć na chwilkę,później wykasujesz
baraga1904 21:20, 03 kwi 2013

...opcja nowocześniejsza...czarne tło szare paseczki aksamitne..

...tradycyjnie..szary z czerwienią

...nawet katalogi focę..
aga_k 21:30, 03 kwi 2013

Aga, mam ten sam problem z wyborem tapety, już nawet dziewczyna w sklepie odcięła mi kawałek z rolki i ten skrawek przykładam do ściany niby mi się podoba ale do końca nie jestem pewna i bądź tu mądry
Gabrysia_ 21:33, 03 kwi 2013

Aga...ta pierwsza fajnie się mieni...tylko mało widać po takim kawałku.
A z czym miałaby być połączona?
Gabrysia_ 21:42, 03 kwi 2013

aga_k napisał(a)
Aga, mam ten sam problem z wyborem tapety, już nawet dziewczyna w sklepie odcięła mi kawałek z rolki i ten skrawek przykładam do ściany niby mi się podoba ale do końca nie jestem pewna i bądź tu mądry

Aga...bo trudno jest sobie wyobrazić ścianę po takim skrawku.
Trzeba wyobraźnie i zmysły uruchomić
baraga1904 21:42, 03 kwi 2013

aga_k napisał(a)

...no właśnie...ta tapeta do najtańszych nie należy i wprawdzie to tylko tapeta to nie chce po wytapetowaniu stwierdzić ze mi się nie podoba..farba chyba jest w tej kwestii łatwiejsza w doborze...ale ja sie upieram że do sypialni ma być tapeta i kropka...
baraga1904 21:48, 03 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Aga...ta pierwsza fajnie się mieni...tylko mało widać po takim kawałku.
A z czym miałaby być połączona?

..zdjęcie z komórki nawet najlepszej nie odda efektu ...ta pierwsza jest bardziej elegancka i i nowoczesna...daje efekt miękkości mimo że jest czarna..druga tez jest szara coś jakby imitacja betono-tynku ale nie do końca i jest z czerwonym dodatkiem...więc można pokombinować z czerwonymi dodatkami...jest też jaśniejsza niż pierwsza...bardziej jestem za pierwszą ale nie wiem czy nie będzie zbyt ciemno... chociaż to sypialnia to lepiej że jest ciemno... koszmarne te remonty...niech juz będzie wiosna to wyjdę na remont ogrodu i nie będę myślała o sypialni...
aga_k 21:50, 03 kwi 2013

Ja już raz wytapetowałam sypialnie a później zrywałam, bo mi się tynku strukturalnego zachciało i teraz już tak zostanie bo zrywać to z płyt gk to byłaby maskara na szczęście jeszcze mi się nie znudziło
baraga1904 21:55, 03 kwi 2013

aga_k napisał(a)
Ja już raz wytapetowałam sypialnie a później zrywałam, bo mi się tynku strukturalnego zachciało i teraz już tak zostanie bo zrywać to z płyt gk to byłaby maskara na szczęście jeszcze mi się nie znudziło

...no to mój Żon by chyba nie był zbyt zadowolony... zrobiłam tynk strukturalny w wiatrołapie i niezbyt go lubię..też planuję go zmienić... czeka tylko na swoja kolejkę...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies