Wybierz Chelsea!!!! Bo w Keukenhof tylko cebulowe - a tam jest ffffszystko!!!!
Ja jeszcze nie zdecydowałam albo Keukenhof w maju a Czewrcu urlop albo CHFSH i urlop we wrześniu... Nie możemy się z Żonem zdecydować
....chcę Wam jeszcze zacytować smsa którego dzisiaj dostałam...ale ja nic nie reklamowałam...serio... ...to pomyłka... oczywista oczywistość... " Informacja z Boskiego Biura Obsługi Klienta: Witam, Twoja reklamacja z 24/12/2012 została rozpatrzona pozytywnie. Wysłano do Ciebie świeżą porcję śniegu. Dziękujemy za cierpliwość i polecamy się na przyszłość. Bóg zapłać i Wesołych Świąt."
....moje tęsknoty wiosenne... szybko przekwitają w domu...niestety....
Ta tęsknota wiosenna jest przecudowna , a psiurką zachwycił się moj syn ( syn paskudnej mamci , co to dziecku śpiochowi psiura nie kce kupić )
...i zdziwiony York...o anglo-saxońskim imieniu Lady...zaskoczona zimą...
" Informacja z Boskiego Biura Obsługi Klienta: Witam, Twoja reklamacja z 24/12/2012 została rozpatrzona pozytywnie. Wysłano do Ciebie świeżą porcję śniegu. Dziękujemy za cierpliwość i polecamy się na przyszłość. Bóg zapłać i Wesołych Świąt."
Wpadam z rewizytą co do cebulowch to podgladaj u Marzenki wiosnę bo u niej też prawie 7 milionów cebulek. Ps. widziałam jak sadziła :
No nie wiem czy powinnam (po protestuję pogodowo - nooo... może nie dzisiaj) ale śmiałam się do łez