Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 22:14, 03 kwi 2013

aga_k napisał(a)

Ja też mam ochotę na szary tyle tylko, że w salonie

...ja mam hol...i jest fajny...tylko że wymaga już odświeżenia ale fajnie łączy się innymi kolorami...ja mam zielone dodatki... i kolejne malowanie chyba znowu na szaro zrobię...
Gabrysia_ 22:16, 03 kwi 2013

Dziewczyny ja jak kiedyś pojechałam do LM na zakupy,to zobaczyłam tapetę w której się zakochała i nie mogłam przestać o niej myśleć i widziałam ją właśnie na swojej klatce schodowej
Tak jak pisałam wyżej ,rok urabiałam mojego eMa na zmianę tynku
baraga1904 22:21, 03 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Dziewczyny ja jak kiedyś pojechałam do LM na zakupy,to zobaczyłam tapetę w której się zakochała i nie mogłam przestać o niej myśleć i widziałam ją właśnie na swojej klatce schodowej
Tak jak pisałam wyżej ,rok urabiałam mojego eMa na zmianę tynku

...oj ...nie ma to jak zobaczy i się zakochać...i po dylematach...a nie myśleć i kombinować... ja tak miałam tylko z Żonem... raz i do dzisiaj...
anna_g 22:25, 03 kwi 2013

Agnieszko - zdrowia życzę, bo słyszę (czytam) że Cię grypsko dopadło... ja jestem "chora na choroby", strasznie nie lubię, bo mi się potem praca w pracy zbiera... no ale czasem wyjścia nie ma... Zdrowiej szybciutko, a póki co to odpoczywaj i korzystaj z wolnego czasu
Mój syn też jutro pisze ten test szóstoklasisty - nerwowy jest dzisiaj, bo on taki z tych ambitniejszych. Starszy nie miał tego problemu - skoro nie trzeba tego zdać, albo nie można nie zdać, no to czym się tu przejmować... W tym przypadku uważam że miał rację. Niestety w tym roku ma egzamin w gimnazjum i poniekąd podobnie do tego podchodzi... no na stres związany ze szkołą to on na pewno nie cierpi

Gratuluję kolejnej setki i pozdrawiam

Madzenka 22:27, 03 kwi 2013

Wybrałabym pierwszą tapetę Zbyt radyklane wzorki szybko cię zmęczą zwłaszcza w sypialni. Jesli odpowiednio podświetlisz tę tapetę będzie miodzio. Biale łóżko na tle ciemnej tapety będzie świetnie wyglądać.
Ps Ty tu rządzisz ja się tylko wtrącam
Gabrysia_ 22:28, 03 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wybrałabym pierwszą tapetę Zbyt radyklane wzorki szybko cię zmęczą zwłaszcza w sypialni. Jesli odpowiednio podświetlisz tę tapetę będzie miodzio. Biale łóżko na tle ciemnej tapety będzie świetnie wyglądać.
Ps Ty tu rządzisz ja się tylko wtrącam

To jesteśmy dwie za pierwszą tapetą
aga_k 22:29, 03 kwi 2013

Aga, jeżeli dobrze czujesz się w ciemnych pomieszczeniach podoba Ci się, to kup tą ciemniejszą tapetę w tedy będziesz coś kombinował z jaśniejszymi dodatkami a jeśli nie jesteś przekonana to weź szarą jest bardziej neutralna i na pewno będzie łatwiej do niej więcej rzeczy dopasować
Madzenka 22:33, 03 kwi 2013

Aga ale popatrzyłam sobie na inspiracje i do białego hemnes biel...

zobacz tutaj na samym dole oferty .
Moze poszukaj białej ze srebrnymi dodatkami, albo takiej aksamitnej.
Mam w jednym pokoju taką szturksową fakturę pomalowaną tym samym kolorem co reszta ścian i powiem Ci miodzio.
eliza3 22:40, 03 kwi 2013

Zostawiam gratki i kwiatki na 200 stronek

baraga1904 22:42, 03 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aga ale popatrzyłam sobie na inspiracje i do białego hemnes biel...

zobacz tutaj na samym dole oferty .
Moze poszukaj białej ze srebrnymi dodatkami, albo takiej aksamitnej.
Mam w jednym pokoju taką szturksową fakturę pomalowaną tym samym kolorem co reszta ścian i powiem Ci miodzio.

...mam teraz białą z czarnymi aksamitnymi kwiatami ale z białą i srebrem nie pomyślałam..a co to za sztruksowa faktura Marzenko? jakiś tynk?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies