Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Enya73 22:21, 03 wrz 2013

O, ktoś tu o mnie wspomina

Miłego powrotu do pracy życzę i pozdrowienia zostawiam
baraga1904 07:29, 04 wrz 2013

Bea napisał(a)
okrągły placyk tkwi mi w pamięci w krzesełkami Anity i od razu ma skojarzenia w tym kierunku

dojście do dyliżansu w takim razie bardzo ładne

kostka granitowa zupełnie inaczej się prezentuje, niż betonowa

...mój placyk jest bardzo małay...w zasadzie to miejsce zostało tak zrobione żeby ła twiej manewrowac kosiarką i taczką ( ciągle nią pracujemy) ...u Anity chyba jest większy....
...podoba mi się ta kostka granitowa szczególnie jak kontrastuje z podłożem ciemniejszym np z korą....
baraga1904 07:30, 04 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
O, ktoś tu o mnie wspomina

Miłego powrotu do pracy życzę i pozdrowienia zostawiam

......tak...wspominamy...
...pozdrawiam również....
11:36, 04 wrz 2013
Przejrzałam Twój wątek od pierwszej strony,ciekawie u Ciebie się robi Sporawa rewolucja.My w tym roku też sporo roślin wykarczowaliśmy,przesadziliśmy,nowe rabaty zostały założone,kostka brukowa też.Tak więc trzymam kciuki za zmiany u Ciebie

Niesamowite balustradki kwietnikowe masz na parapetach i kompozycje z białych surfinii..
Widzę,że Twój małż uwielbia robótki,widziałam "osobiste jego dzieło" czyli wiatę,mój też zbudował takową,jest dodatkowe miejsce na auto i inne klunkierki.Pokaż jak wygląda już ukończona..
Też masz wroga w ogrodzie ( oczywiście poza nornicami,pędrakami - też je mam) mam na myśli "ładne" poletko szczawika,walczę z tym g...co jakiś czas.Najgorzej to dopuścić do kwitnienia,potrafi strzelać nasionami na 200 m,traktuję go pędzelkiem z rundapem a i tak od czasu do czasu pokazuje się w moich skalniaczkach..wrrrr...
A odnośnie pędraków..następne dziadostwo.Doczytałam o tym specyfiku 'Biomass'.Zapisałam już w moim kajecie,daj znać czy pomogło..
A tort z białych michałków..mmmm...uwielbiam białe michałki a już tort to musi być pycha,oczywiście musowo zapisane
Pozdrawiam
gierczusia 18:48, 04 wrz 2013

Ja też jestem zwolenniczką granitowej kostki .. Wygląda tak szlachetnie
gierczusia 18:51, 04 wrz 2013

Ale ten placyk będzie zarąbisty ... Czy on będzie taki intymny???!.. Bo tylko jedną stronę widać na zdjęciu ...
Bea 19:31, 04 wrz 2013

Chyba nam się należą zdjęcia okrągłego placku z innej strony
Gabrysia_ 19:35, 04 wrz 2013

Aga...fajnie wyszło
...ale jak daliście radę przesadzić tego berberysa?
baraga1904 11:53, 05 wrz 2013

Anulka napisał(a)
Przejrzałam Twój wątek od pierwszej strony,ciekawie u Ciebie się robi Sporawa rewolucja.My w tym roku też sporo roślin wykarczowaliśmy,przesadziliśmy,nowe rabaty zostały założone,kostka brukowa też.Tak więc trzymam kciuki za zmiany u Ciebie

Niesamowite balustradki kwietnikowe masz na parapetach i kompozycje z białych surfinii..
Widzę,że Twój małż uwielbia robótki,widziałam "osobiste jego dzieło" czyli wiatę,mój też zbudował takową,jest dodatkowe miejsce na auto i inne klunkierki.Pokaż jak wygląda już ukończona..
Też masz wroga w ogrodzie ( oczywiście poza nornicami,pędrakami - też je mam) mam na myśli "ładne" poletko szczawika,walczę z tym g...co jakiś czas.Najgorzej to dopuścić do kwitnienia,potrafi strzelać nasionami na 200 m,traktuję go pędzelkiem z rundapem a i tak od czasu do czasu pokazuje się w moich skalniaczkach..wrrrr...
A odnośnie pędraków..następne dziadostwo.Doczytałam o tym specyfiku 'Biomass'.Zapisałam już w moim kajecie,daj znać czy pomogło..
A tort z białych michałków..mmmm...uwielbiam białe michałki a już tort to musi być pycha,oczywiście musowo zapisane
Pozdrawiam

...Aniu jestem w szoku...Ty to naprawdę przeczytałaś.....a wielu sprawach to mamy podobnie ogrodowo...
...dziekuję za kciuki i odwzajemniam...
...pozdrawiam...
baraga1904 11:54, 05 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Ja też jestem zwolenniczką granitowej kostki .. Wygląda tak szlachetnie

...dziekuję...potwierdzam...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies