Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 20:05, 20 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Widzę że M bardzo zdesperowany na założenie przyłączy wody!!! Pieknie już się zrobiło, wiosna wszystko ruszy z impetem
Napisze na prive o medyku

...no nie ma mój M łatwego życia ze mną na wiosnę czekać będziemy wspólnie....tyle roboty że chyba się sklonowac damy....oby mój klon miał dobre kości.....
Enya73 22:06, 20 paź 2013

U mnie wciąż jesień, to nie zwlekaj zbyt długo z wizytą, bo będziesz musiała same smutne badyle bez liści oglądać

Zadraszczam okrutnie systemu nawadniającego. U mnie przy tym ukształtowaniu terenu to musiałabym w totka wygrać, żeby sobie go zafundować. Latam jak głupia z ręcznymi zraszaczami. Ech....

Każdej z nas przydałby się taki klon, co nie? Oczywiście w ograniczonym zakresie Taka Marysia do prac domowo-ogrodowych

Miłego tygodnia i czekam na dobre wieści

Pozdrawiam
Magda70 00:19, 21 paź 2013

bylam...i spadam.
baraga1904 20:05, 21 paź 2013

Enya73 napisał(a)
U mnie wciąż jesień, to nie zwlekaj zbyt długo z wizytą, bo będziesz musiała same smutne badyle bez liści oglądać

Zadraszczam okrutnie systemu nawadniającego. U mnie przy tym ukształtowaniu terenu to musiałabym w totka wygrać, żeby sobie go zafundować. Latam jak głupia z ręcznymi zraszaczami. Ech....

Każdej z nas przydałby się taki klon, co nie? Oczywiście w ograniczonym zakresie Taka Marysia do prac domowo-ogrodowych

Miłego tygodnia i czekam na dobre wieści

Pozdrawiam

...juz się zbieram...tylko te chol...papiery do kuratorium złożę... i tylko tym niestety ostatnio żyję.......Anitko to jeszcze nie jest syttem nawadniający tylko system Pipeline czyli rozprowadzenie wody po ogrodzie tak żeby nie trzeba było lata z wężem...
http://www.gardena.com/pl/water-management/water-pipeline/

...a klon teraz potrzebny na gwałt - nie kojarzyc

baraga1904 20:05, 21 paź 2013

Magda70 napisał(a)
bylam...i spadam.

...o tej porze??? Magda....
baraga1904 20:09, 21 paź 2013

...ogrodowe nudy...nic się nie dzieje ...planowanie , planowanie, planowanie.....czasmi tylko przerwane degustacją nalewki
...w pracy nawał w medycynie marazm - kolejki do specjalistów dłuższe niż za komuny za pomarańczami... ...jak tu życ....???
...pozdrawiam zaglądających....
Madzenka 22:23, 21 paź 2013

My chyba w nałóg od tej cytrynówki popadniemy!!! I kofana kuruj się i ćwicz bo my kaleki musimy razem z jakiejś niebieskiej trasy zjechać 12 stycznia. I żeby nie było, blisko masz, musisz przyjechać
Klona też możesz wziąć znaczy sie M
anna_studio 22:37, 22 paź 2013

Pogody ducha życzę...
i smacznych kropelek...
Gabrysia_ 18:39, 23 paź 2013

Aguś...jestem i buziaki przesyłam
...pięknie się u ciebie robi,rabaty śliczne
baraga1904 19:03, 23 paź 2013

Syn na macie siedzi u koleżanki a ja w tym czasie pobiegalam chwilę uff.... Ale cieplociepło tak lubielubię...a że młody jeszcze siedzi to mam czas
na ogrodowisko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies