Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

gierczusia 20:44, 06 kwi 2014

baraga1904 napisał(a)

...z tymi kuleczkami to nie wiadomo - dla mnie laika trudne do rozpoznania niestety... więc likwiduję wszystkie kuleczki...
...(

Mam Madzenkowe zdjęcia tych niechcianych kuleczek .. Żeby już się nie mylić...
gierczusia 20:46, 06 kwi 2014

Ale fajne zestawienie tych hiacyntów i róźowych źurawek .... Aaa... Sliczne ... Różowy uwielbiam

Ściskam Agusia
baraga1904 20:58, 06 kwi 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Aga, lustro, rzeźba w obwódce, bukszpan cięty, kolorowa wiosna - czy może być coś piękniejszego dla ogrodnika?

...wiosnę kocham ponad wszystko - wiosennie urodzona jestem...
baraga1904 20:59, 06 kwi 2014

Enya73 napisał(a)
Ekstra to wygląda. Ogród i foto kolaż. Pozdrawiam serdecznie

...ogród realizowany zgodnie z planem...foto przypadkowo....
baraga1904 21:01, 06 kwi 2014

Konstancja30 napisał(a)
Aga ... taka wiosna to jest wiosna ... moje żurawki śpią jeszcze (pytanie tylko czy same ? czy z gadziną) ... i nic z wczesnych cebulek nie wsadziłam ... jak patrzę na ten wybuch kolorów u Was to mus to zmienić tej jesieni

...zdecydowanie przeanalizuję jesienią cebulowe nasadzenia tak żeby miec kwiaty od wczesnowiosennych do tych póznych...bo jak przekwitną to smutno będzie...
baraga1904 21:02, 06 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Mam Madzenkowe zdjęcia tych niechcianych kuleczek .. Żeby już się nie mylić...

...no a ja ich nie mam - i tłukę wszystko co jest żółtą kuleczką..
baraga1904 21:03, 06 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
Ale fajne zestawienie tych hiacyntów i róźowych źurawek .... Aaa... Sliczne ... Różowy uwielbiam

Ściskam Agusia

...też się skłaniam w kierunku różwego i odcieni...w zestawieniu z bielą... tak będzie... buziam...
bociek 20:25, 08 kwi 2014

O rany, ale bys sobie zalatwila ogrod Niestety te dziadostwo strasznie sie rozprzestrzenilo Ja tez musze zainwestowac w nicienie bo kret nie zezarl wszystkiego za to krewetki zarte jak nie wiem co
Buksiki slicznie ruwniutko przyciete.

Pozdrowka

baraga1904 21:15, 08 kwi 2014

bociek napisał(a)
O rany, ale bys sobie zalatwila ogrod Niestety te dziadostwo strasznie sie rozprzestrzenilo Ja tez musze zainwestowac w nicienie bo kret nie zezarl wszystkiego za to krewetki zarte jak nie wiem co
Buksiki slicznie ruwniutko przyciete.

Pozdrowka

...najgorsze Bociuś jest to że to świństwo zafundował mi jeden właściciel szkółki...odkrywam coraz więcej osób które tam się zaopatrywały ( piszę w czasie przeszłym dla jasności) i mają ten sam problem...rzecz w tym że nie każdy zagląda roślinom w korzenie bo nie ma potrzby/nie zna się/ nie interesuje ogrodnictwem.itd itp...kupuje rośliny tylko żeby miec ładnie i porządek, potem z niewiadomych przyczyn roślina zamiera i ogrodnik winę bierze na siebie że "niby taki kiepski ze mnie ogrodnik"...a wina leży po stronie sprzedającego...to tak jakby sprzedał mi samochód o którym wiadomo że za rok się zepsuje
atena35 21:34, 08 kwi 2014

baraga1904 napisał(a)

...najgorsze Bociuś jest to że to świństwo zafundował mi jeden właściciel szkółki...odkrywam coraz więcej osób które tam się zaopatrywały ( piszę w czasie przeszłym dla jasności) i mają ten sam problem...rzecz w tym że nie każdy zagląda roślinom w korzenie bo nie ma potrzby/nie zna się/ nie interesuje ogrodnictwem.itd itp...kupuje rośliny tylko żeby miec ładnie i porządek, potem z niewiadomych przyczyn roślina zamiera i ogrodnik winę bierze na siebie że "niby taki kiepski ze mnie ogrodnik"...a wina leży po stronie sprzedającego...to tak jakby sprzedał mi samochód o którym wiadomo że za rok się zepsuje

Aga wiesz, który? możesz na priv?
Z góry dziękuję. W sobotę jadę po zakupy.