Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Sebek 19:40, 18 kwi 2014

Moja piwonia dopiero powoli wystawia kły, więc spokojnie Dziś w ogrodzie też nie pracowałem, ale za to szalałem w domu.... Że nie wolno to nie wiedziałem
A firma się zaczyna na Garden a kończy na arium? Jeśli tak to warto czekać
Madzenka 21:01, 18 kwi 2014

Aga queen'ów nie można nie kochac. Z angelique będzie Pani zachwycona. Narcyzy Winston też boskie!
Będziemy szaleć jesienią

Piownia może się obrazić przez rok-dwa... Ale jesli kopana z ogrodu, w ktorym obficie przez lata kwitła to pewnie też da czadu.
Moje kupowane w necie tylko starjowaly dwa lata po przesadzaniu. W tym roku zapowiada się wreszcie kwitnienie
Buziaki wielkanoc zostawiam.

Ps. m skosil trawę a ja polałam ogród drugi raz larvanem i wyczyściłam oczko wodne.... Świetuję od jutra.

A skoro w naszym katolickim kraju Wielki Piątke jest pracujący to ja pracuję. Gdybym się przeniosla do Niemiec to bym świętowała... bo tam jest wolny.. po co mi wolny 1 maja, wolę Wielki Piątek...
Agania 22:45, 18 kwi 2014

Wielkanocnych wesołości życzę

baraga1904 08:10, 19 kwi 2014

Sebek napisał(a)
Moja piwonia dopiero powoli wystawia kły, więc spokojnie Dziś w ogrodzie też nie pracowałem, ale za to szalałem w domu.... Że nie wolno to nie wiedziałem
A firma się zaczyna na Garden a kończy na arium? Jeśli tak to warto czekać

...no to poczekam Sebek...w poprzednich latach kwitła i mam nadzieję że dalej bedzie...zresztą zauwazyłam nowy boczny przyrost i to też dobrze świadczy...
...Sebek, no muszę Cię zmartwic...nazwa zaczyna się na Jur....pamietasz odcinek o piwniczce sprzed dwóch tygodni?
baraga1904 08:14, 19 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Aga queen'ów nie można nie kochac. Z angelique będzie Pani zachwycona. Narcyzy Winston też boskie!
Będziemy szaleć jesienią

Piownia może się obrazić przez rok-dwa... Ale jesli kopana z ogrodu, w ktorym obficie przez lata kwitła to pewnie też da czadu.
Moje kupowane w necie tylko starjowaly dwa lata po przesadzaniu. W tym roku zapowiada się wreszcie kwitnienie
Buziaki wielkanoc zostawiam.

Ps. m skosil trawę a ja polałam ogród drugi raz larvanem i wyczyściłam oczko wodne.... Świetuję od jutra.

A skoro w naszym katolickim kraju Wielki Piątke jest pracujący to ja pracuję. Gdybym się przeniosla do Niemiec to bym świętowała... bo tam jest wolny.. po co mi wolny 1 maja, wolę Wielki Piątek...

...będziemy szalec...

...niby w ogrodzie nie wolno robic ale auta myc, okna, i szał zakupów to niby wolno? masz rację z tym wolnym... wszyscy pracują w końcu...stare zabobony mnie wkurzają...dzisiaj jeszcze przed święceniem młody skosi trawnik... potem świetuję...( cały dzień w kuchni bo mam jutro sporo gości)
baraga1904 08:17, 19 kwi 2014

...serdecznie dziekuję za zyczenia Wielkanocne z powodu braku czasu pozwolicie że nie będę składała życzeń kazdemu z osobna w Waszych wątkach....
...wszystkim kochanym Ogrodomaniakom złożę w wątku życzeniowym...
Sebek 08:37, 19 kwi 2014

baraga1904 napisał(a)

...no to poczekam Sebek...w poprzednich latach kwitła i mam nadzieję że dalej bedzie...zresztą zauwazyłam nowy boczny przyrost i to też dobrze świadczy...
...Sebek, no muszę Cię zmartwic...nazwa zaczyna się na Jur....pamietasz odcinek o piwniczce sprzed dwóch tygodni?

Nie oglądam....ale kiedyś ogarnę
baraga1904 17:38, 19 kwi 2014

Sebek napisał(a)

Nie oglądam....ale kiedyś ogarnę

...nie oglądasz Mai w ogrodzie? myślałam że tak... no chyba że w niedzielne poranki imprezy odsypiasz to co innego...
Madzenka 22:15, 19 kwi 2014

Aguś ja odeszlam od kuchni.... Goście już som

Buziaki siarczyste wielkanocne wysyłam
Enya73 12:52, 20 kwi 2014

RADOSNYCH ŚWIĄT ZMARTWYCHWSTANIA PAŃSKIEGO , SAMYCH MIŁYCH CHWIL W GRONIE NAJBLIŻSZYCH SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO DYNGUSA.