Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 21:38, 22 kwi 2014

leon60 napisał(a)

Moje również ale dobrze,że nie zółte
Ogród prezentuje się fantastycznie !

...żółte wyciełam...nareszcie...uff....
Zielona 22:44, 22 kwi 2014

Aguś. Może i miałaś żółte queeny, ale są już wspomnieniem, Za to te, które zostały rekompensują te wycięte... Bo takich ciemnych to ja też nie mam!

A żeby Cię wesprzeć w ubolewaniu nad niespodziewanym kolorem... Jedna paczka moich queenów zakwitła jako różowe postrzępione A białe tulipki od Danusi są... prawie żółte Na szczęście jaśnieją z dnia na dzień.
Madzenka 07:01, 23 kwi 2014

Aga moje queen z janiny jasniejsze. W ubiegłym roku mialam prawie czarne a teraz dojrzałe wino, wytrwane wprawdzie ale młody rocznik

Ślicznie ogród juz wygląda, za rzadko nam go pokazujesz!
makkasia 22:29, 23 kwi 2014

Moje gueen dopiero zaczynają ...ale nie będą żółte na pewno
one ciemnieją z wiekiem Pięknie ale tak jak Marzenka pisze za mało
Agania 10:08, 24 kwi 2014

Ale masz wypieszczony ogród, nic tylko chodzić, siedzieć, leżeć i podziwiać..................te prawie czarne tulipki to moje faworyty u Ciebie
gierczusia 21:15, 25 kwi 2014

Po czarnych tulipanach szczena mi opadła i nie kce wrócić na swoje miejsce ... Rzeżba zarąbista , skąd Ty takie cuda wytrzasnęłaś

Po stanie Twojego klona doszłam do wniosku ,że moj został zmrożony przez ostatnie przymrozki .. Ciekawe czy coś z niego jeszcze będzie ....

Ściskam

Tez uważam ,ze zbyt mało nam swoje cudo pokazujesz
anna_studio 23:45, 29 kwi 2014

Aguś...miło Cię było dziś spotkać...
Czekam na zielony dach Waszej altany.Elegancko i pięknie wokół...
Buziaki...
Kasik 07:57, 02 maj 2014

Przyszłam się przywitać, choć w Twoim wątku już na pewno byłam. Poznaję to po pięknych ozdobach okiennych. Ogród urzeka- jest taki dopieszczony i przemyślany. Kostka nadaje mu charakteru.

Zawsze marzyły mi się parapety okienne z których wylewają się kwiaty, ale bez zabezpieczeń skrzynki się wywracają. Muszę poszukać takich kutych- są super.

Pozdrawiam
baraga1904 17:45, 02 maj 2014

Zielona napisał(a)
Aguś. Może i miałaś żółte queeny, ale są już wspomnieniem, Za to te, które zostały rekompensują te wycięte... Bo takich ciemnych to ja też nie mam!

A żeby Cię wesprzeć w ubolewaniu nad niespodziewanym kolorem... Jedna paczka moich queenów zakwitła jako różowe postrzępione A białe tulipki od Danusi są... prawie żółte Na szczęście jaśnieją z dnia na dzień.

...róż jest ok...lubię ten kolor szczególnie na kwiatach...
baraga1904 17:48, 02 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Aga moje queen z janiny jasniejsze. W ubiegłym roku mialam prawie czarne a teraz dojrzałe wino, wytrwane wprawdzie ale młody rocznik

Ślicznie ogród juz wygląda, za rzadko nam go pokazujesz!

...ja mam nerwa na biedro, jesienią sie trzy razy zastanowię zanim kupię.... ale znając siebie pewnie dam się namówic...
...nie ma co pokazywac....ogród wygląda jak po przejściu tornada - wszędzie coś leży- narzędzia materiał i inne graty...do tego od poniedziałku zaczyna elektryk i znowu będzie bałagan....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies