Moje gueen dopiero zaczynają ...ale nie będą żółte na pewno one ciemnieją z wiekiem Pięknie ale tak jak Marzenka pisze za mało
Ale masz wypieszczony ogród, nic tylko chodzić, siedzieć, leżeć i podziwiać..................te prawie czarne tulipki to moje faworyty u Ciebie
Po czarnych tulipanach szczena mi opadła i nie kce wrócić na swoje miejsce ... Rzeżba zarąbista , skąd Ty takie cuda wytrzasnęłaś Po stanie Twojego klona doszłam do wniosku ,że moj został zmrożony przez ostatnie przymrozki .. Ciekawe czy coś z niego jeszcze będzie .... Ściskam Tez uważam ,ze zbyt mało nam swoje cudo pokazujesz
Aguś...miło Cię było dziś spotkać... Czekam na zielony dach Waszej altany.Elegancko i pięknie wokół... Buziaki...
Przyszłam się przywitać, choć w Twoim wątku już na pewno byłam. Poznaję to po pięknych ozdobach okiennych. Ogród urzeka- jest taki dopieszczony i przemyślany. Kostka nadaje mu charakteru. Zawsze marzyły mi się parapety okienne z których wylewają się kwiaty, ale bez zabezpieczeń skrzynki się wywracają. Muszę poszukać takich kutych- są super. Pozdrawiam