Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 12:35, 07 lip 2014

nicol21 napisał(a)
Sympatyczny ten Twój diabełek może lekko spiąć mu te 2 rogi tak aby bardziej się schodziły? Np takim zielonym, ogrodniczym drucikiem. Tylko żeby kitki na czubku mu nie zrobić

...jest już spięty na tyle ile to było mozliwe...mocniej już się nie da bo całkiem traci pkrój i formę...muszę tylko czekac aż się zagęści..
gierczusia 14:58, 07 lip 2014

Agusia .. To ja już mogiem ciąć ??... Super .. Ciąć cisów na wiosnę bardzo się bałam ,ale taraz stwierdzam ,że im więcej ciachniesz tym lepiej siem zagęszczają .. I zgodnie z tą teorią będę cięła ponownie

Diabeł w końcu się dostosuje i bedzie tym , czym tylko jego Pani sobie zażyczy .. Wiem ,że cierpliwość potrzebna a to towar deficytowy , ale tak już nas los

A tak podumowując to masz super ..widok od furtki spodobał mi się najbardziej

Ściskam
Pszczelarnia 15:00, 07 lip 2014

Agnieszko, Artemis jest wąska szczupła do góry, to nie jest róża okrywowa, ona nawet sie nie przewiesza.
Kwitnie w takich pęczkach, kwiat zwracający uwagę.
Swany i ja polecak, widziałam na żywo , jestem zachwycona.
Albo Sea Foam - tę też polecam (jest niższa), sadziłam ją w ilości 40 szt. i teraz podziwiam efekt.
baraga1904 15:04, 07 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Agusia .. To ja już mogiem ciąć ??... Super .. Ciąć cisów na wiosnę bardzo się bałam ,ale taraz stwierdzam ,że im więcej ciachniesz tym lepiej siem zagęszczają .. I zgodnie z tą teorią będę cięła ponownie

Diabeł w końcu się dostosuje i bedzie tym , czym tylko jego Pani sobie zażyczy .. Wiem ,że cierpliwość potrzebna a to towar deficytowy , ale tak już nas los

A tak podumowując to masz super ..widok od furtki spodobał mi się najbardziej

Ściskam

...tnij Eluś...ja mojego diaboła dopiero drugi raz ciachnęłam i żałuję zę tego wczesniej nie zrobiłam...no i teraz mam...M. mówi że to znak rozponawczy pani domu...
Sebek 15:26, 07 lip 2014

Cięcie bukszpanów wyszło perfekcyjnie - ja nie dałbym rady bez szablonu
baraga1904 15:28, 07 lip 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Agnieszko, Artemis jest wąska szczupła do góry, to nie jest róża okrywowa, ona nawet sie nie przewiesza.
Kwitnie w takich pęczkach, kwiat zwracający uwagę.
Swany i ja polecak, widziałam na żywo , jestem zachwycona.
Albo Sea Foam - tę też polecam (jest niższa), sadziłam ją w ilości 40 szt. i teraz podziwiam efekt.

...dzięki Pszczółko...podobaja mi sie obydwie..i chyba tak zamówię.. znajdą u mnie miejsce...
Kindzia 16:41, 07 lip 2014

Widzę, że nie tylko ja ze zdjęciami poszalałam Wreszcie pokazałaś Pięknie u Ciebie, te lustra to na prawdę elegancja pełna! I kuleczki perfekcyjne Ja się zabrać w sobotę chciałam za ciachnięcie swoich, ale mnie sąsiadka przed cięciem w upały przestrzegła i czekam...może teraz w weekend się uda.
Mam sporo Southern Comfort i większość w słońcu cały dzień. Czasem jakiś liść przypali, ale właściwie to im nie szkodzi, dają spokojnie radę (przynajmniej u mnie) i bardzo ładnie wyglądają z daleka

Zielony dach już z daleka widać, a jak się jeszcze rozrośnie...
ewakatowice 17:40, 07 lip 2014

Agnieszko, będę zaglądać do Ciebie systematycznie
Bo, że masz piękny i zadbany ogród to pewnie wiesz.
Marzy mi się taki duuuży ogród. Zadbany jak Twój)))
Milka 17:45, 07 lip 2014

Łał! są foty i to jakie
ewakatowice 17:49, 07 lip 2014

baraga1904 napisał(a)

..Marmoladki już są kilka na razie bo więcje w sklepie nie mieli...
...czy ten "stożek" cisowy kiedyś będzie stożkiem? na razie wyszły mu rogi

podzielisz jesienią i będziesz mieć "swoje"