Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Kuklik 17:27, 08 wrz 2013

mira napisał(a)
Iza oglądałam zaraz rano z nosem na TV - bardzo podoba mi się, że masz zaprojektowany ogród a teraz go dostosowywujesz do potrzeb,
super wypadło, fajnie że różne pory roku pokazano, jeżówki i hosty wyjątkowe
a dzieciaki bardzo bardzo sympatyczne jak cała rodzinka - super wyszło

pozdrawiam

Cieszę się, że tak myślisz Nagrania były dość stresujące, więc fajnie, że efekt zadowalający
EwaG 18:08, 08 wrz 2013

Ogród z indywidualnym rysem! Pełen swobody. Bardzo fajnie mówiłaś aspekcie zmienności roślin w czasie. Przebarwianiu host, ich jesiennych kolorach i innych barwach jesieni w ogrodzie. Ja również pozostawiam liście host na rabacie (no ale mam ich zdecydowanie mniej) i cenię ten moment w którym przybierają jesienne barwy.
Pozdrawiam EG
18:10, 08 wrz 2013
witaj

byłam dzisiaj razem z Mają w twoim ogrodzie
watek szybciutko przewertowałam i musze powiedzieć że twój należy do kategorii " na miarę" takie ogródki należy podpatrywać

PS. choć cię nie znam to stresu żadnego nie widziałam...dziewczynki super......chłopcy jakby słabiej .........mniej gadatliwi ...ale to nic nowego
Kuklik 19:17, 08 wrz 2013

EwaG napisał(a)
Ogród z indywidualnym rysem! Pełen swobody. Bardzo fajnie mówiłaś aspekcie zmienności roślin w czasie. Przebarwianiu host, ich jesiennych kolorach i innych barwach jesieni w ogrodzie. Ja również pozostawiam liście host na rabacie (no ale mam ich zdecydowanie mniej) i cenię ten moment w którym przybierają jesienne barwy.
Pozdrawiam EG

Ewo, bardzo dziękuję za Twoją opinię. Super, że Ci się podobało
danuta_szwajcer 19:25, 08 wrz 2013

Jak miło było zobaczyć dziś w programieTwój ogród ale i Twoje cudowne dzieci i męża. Tworzycie super rodzinkę. wszystko było takie naturalne i oglądałam cały program z zaciekawieniem. Bardzo mi się podobała Twoja relacja i masz cudowny ogród, taki jak lubie bliżej natury, tak jak mówiłas, że jak się zasieje to niech rośnie Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluje programu
monteverde 00:46, 09 wrz 2013

Własnie obejrzałam też program pięknie wszystko zostało pokazane, ogród bardzo relaksacyjny dla całej rodzinki, nasadzenia też bardzo mi się podobały no i oczywiście gospodyni tegoż ogrodu Ola bardzo profesjonalnie odpowiadała na pytania jak wytrawna ogrodniczka Iza no super
Hogata 09:18, 09 wrz 2013

A ja w niedzielę oglądałam Maje, bo bardzo lubię . A nie wiedziałam, że to Twój ogród. I tak się zastanawiałam czy to czasem nie jest osoba z Ogrodowiska, te hosty są cudne.... nawet na stole pieknie się prezentują liście host

No a dzisiaj wyczytałam że to Twój ogród. Gratuluje pieknego ogrodu
agniecha973 09:35, 09 wrz 2013

Iza, przybiegam i ja z pochwałami. Bardzo przyjemnie się Was oglądało, wyszło naturalnie i bardzo sensownie. Bardzo miły odcinek. Ogród naturalny, piękny. Powiedz mi jak to jest zrobione, że trawnk wzdłuż ścieżki do domu (po prawej runianka, a po lewej ten trawnik) jest tak fajnie docięty - falami, a nie odcięty równo przy kostce? A może to nie trawa? Bardzo fajny efekt.
Leida 09:57, 09 wrz 2013

A ja Wam muszę powiedzieć, ze Izy ogród, który miałam szczęście obejrzeć na żywo wygląda jeszcze lepiej niż u "Mai".

Jest to typ ogrodu który baaardzo mi się podoba, w którym o każdej porze roku jest coś interesującego. Coś co przyciąga. A prócz host ( chyba się zacznę zarażać i dołączę do wiosennego zamówienia) nasz Kuklik ma mnóstwo bylin, z których wiele jest roślinnymi rarytasami.

Tak wiec ogród przepiękny a właściciele przesympatyczni. I ileż tam można znaleźć skarbów!

Iza, wypadłaś bardzo naturalnie - żadnego stresu nie było widać. Gratulacje!

Welka 15:00, 09 wrz 2013

Kuklik napisał(a)

Dzięki
Przy okazji - nie będziemy z Małgosią robić jesiennego zamówienia host w Holandii, dopiero wiosną. Tej hosty co chciałaś i tak nie ma teraz w ofercie Będziemy w kontakcie na wiosnę, chyba że się rozmyślisz
Fajny awatarek

Jak już wiesz, IAT już jest u mnie, ale wiosną daj znać, bo na pewno coś wybiorę
Pozdrawiam