Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

anna_studio 09:37, 08 wrz 2013

Izo...piękny ogród z sielskim klimatem.
A Ty jesteś urocza...bardzo miłe spotkanie w Waszym ogrodzie.
Pozdrawienia dla męża i dzieciaków.
Byliście wszyscy tacy....naturalni
Gratuluję tak miłego gościa...
jotka 09:38, 08 wrz 2013

Jak miło w takim ogrodzie rozpocząć dzień dziękuję
Luki 09:44, 08 wrz 2013

Witam i gratuluje pokazania wszystkim swojego ogrodu w TV.
Jest cudowny i bardzo naturalny, kolekcje robią wrażenie, a w szczególności imponująca liczba host
Slawko 09:49, 08 wrz 2013

A ja się bardzo cieszę, że miałem przyjemność zobaczyć Twój ogród w "Mai w ogrodzie", gdyż przyznam szczerze, tutaj na ogrodowisku nie poznałem go z tak pięknej strony. Jego swoboda jak już napisała Weronika, bardzo mi przypada go gustu... jest tak swojsko, naturalnie bez żadnych zbędnych sztuczności, przepychu w kolorach Jedyną rzeczą, która dla mnie mogła skojarzyć Twój ogród z ogrodowiskiem to werbena Pozdrawiam serdecznie
Borbetka 09:50, 08 wrz 2013

Bardzo mi się podobał ten odcinek Mai w ogrodzie ... z Twoim ogrodem w głównej roli. Tak jak napisano powyżej, cóż więcej dodać. Dobrze mi się Ciebie słuchało, a ogród cudowny macie. Najbardziej podobały mi się jeżówki z trawami i odętką.
10:46, 08 wrz 2013
Rzadko kiedy oglądam powtórki ale oglądam teraz po raz drugi by dojrzeć wszystkie szczególiki i jestem jeszcze bardziej zachwycona..no rano też byłam tuberozę wpisałam na listę,teraz akurat mówisz o niej a rano nie zdążyłam zapisać..
Tak naturalnie opowiadasz,fajnie się Ciebie słucha,rodzinka cudna To rano zapomniałam dopisać
Kondzio 10:48, 08 wrz 2013

gratuluję programu super ogród jestem pod wrażeniem hi hi hi
Sebek 11:03, 08 wrz 2013

Ja również serdecznie gratuluję I zostawiam link dla potomnych

http://majawogrodzie.tvn.pl/174,Ogrod-pelen-host-i-jezowek-odc-460,odcinek.html

Jeszcze nie oglądałem, ale już się nie mogę doczekać
mira 15:59, 08 wrz 2013

Iza oglądałam zaraz rano z nosem na TV - bardzo podoba mi się, że masz zaprojektowany ogród a teraz go dostosowywujesz do potrzeb,
super wypadło, fajnie że różne pory roku pokazano, jeżówki i hosty wyjątkowe
a dzieciaki bardzo bardzo sympatyczne jak cała rodzinka - super wyszło

pozdrawiam
Kuklik 16:46, 08 wrz 2013

Kochani jesteście wszyscy, że takie miłe rzeczy piszecie

Sylo, Agnieszko, Mirko, Krysiu jak miło, że zajrzałyście do mnie mimo, że ja tak dawno tu nie zaglądałam

Weroniko, przykro mi, że figurki okazały się rozczarowaniem. Może życie zatrzymane na zdjęciach jest ładniejsze? Cieszę się, że Ci spodobał charakter ogrodu. Po latach przerabiania pierwotnego projektu ogród stał się taki jak ja... trochę wymykający się kontroli swoboda, wolność ze szczyptą ogłady
Pozdrawiam Cię serdecznie wkrótce zajrzę nadrobić zaległości wakacyjne