Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Kuklik 00:27, 07 sty 2013

Kasiek napisał(a)

U mnie też mieszkają ślimaki, ale o dziwo, dużo bardziej smakują im języczki i wiciokrzew Większym zagrożeniem są nornice i karczownik! Bardzo im smakują mięsiste korzenie funkii
Etap przeglądania katalogów i marzeń jest najlepszy Też już przestudiowałam ofertę nowości Fransena na 2013...oj chyba się na coś skuszę...Dla zainteresowanych link http://www.hostaparadise.com/introducties.aspx
Jak coś zakupisz pokaż koniecznie, lubię się cieszyć nie tylko własnymi nabytkami

Niesamowite okazy...i ta mozliwosc wyboru Mam przed domem wolne miejsce,gdzie tylko trawa rosnie,mysle oczywiscie o radykalnej zmianie,mysle o hostachPrzegladam rozne portale,katalogi,ale stwierdzam ze tu na Ogrodowisku znajde najszybciej pomysl,ktory bede musiala zrealizowac na swoim kawalku.Jezeli mozesz cos doradzic,bede Tobie wdzieczna

Chętnie coś doradzę Kasiu, jeśli tylko będę umiała Ja moje hosty dobieram głównie sercem i chciejstwem
agniecha973 00:31, 07 sty 2013

Piękne zdjęcia. Pierwsze z Tobą w tle stawiam na pierwszym miejscu, ale inne też świetne. Ogrodowisko i mnie trochę rozbudziło "zdjęciowo", podoba mi się świat przez obiektyw Psiaka szkoda, ale jest nadzieja, że już najgorsze za Wami. Pozdrawiam.
Kuklik 00:37, 07 sty 2013

Dzięki za dobre słowo Aguś, też mam nadzieję,że teraz już będzie lepiej
Kasiek 00:42, 07 sty 2013

I ja podziwialam fotki
Znalazlam przed chwila Ryan´s big one Hostia,znasz moze te odmiane?

P.s trzymam kciuki za ulubienca...tak mocno,mocno...
Kuklik 00:52, 07 sty 2013

Tej nie mam, ale wydaje mi się że podobna a może ładniejsza jest Big Daddy, duże niebieskie pomarszczone mocno liście, zwraca uwagę na siebie na rabacie, jeśli o taki efekt Ci chodzi.
monteverde 01:23, 07 sty 2013

Kuklik napisał(a)

U mnie też mieszkają ślimaki, ale o dziwo, dużo bardziej smakują im języczki i wiciokrzew Większym zagrożeniem są nornice i karczownik! Bardzo im smakują mięsiste korzenie funkii
Etap przeglądania katalogów i marzeń jest najlepszy Też już przestudiowałam ofertę nowości Fransena na 2013...oj chyba się na coś skuszę...Dla zainteresowanych link http://www.hostaparadise.com/introducties.aspx
Jak coś zakupisz pokaż koniecznie, lubię się cieszyć nie tylko własnymi nabytkami

Niesamowite okazy...i ta mozliwosc wyboru Mam przed domem wolne miejsce,gdzie tylko trawa rosnie,mysle oczywiscie o radykalnej zmianie,mysle o hostachPrzegladam rozne portale,katalogi,ale stwierdzam ze tu na Ogrodowisku znajde najszybciej pomysl,ktory bede musiala zrealizowac na swoim kawalku.Jezeli mozesz cos doradzic,bede Tobie wdzieczna

Chętnie coś doradzę Kasiu, jeśli tylko będę umiała Ja moje hosty dobieram głównie sercem i chciejstwem

Żeby te chciejstwa były troszeczkę skromniejsze np. w moim przypadku cieszę się, że z psiną lepiej, a Olinkę chwal pod niebiosa ładne fotki robi
Przetacznik 15:56, 07 sty 2013

zdjęcia i ciepłe i tajemnicze...
Gabriela 16:14, 07 sty 2013

Kuklik napisał(a)
cd.

Dobre to?
Gardenarium 14:11, 08 sty 2013

Pozdrawiam Izo

Instagram Ogrodowiska
Kuklik 11:53, 10 sty 2013

Gabriela napisał(a)

cd.

Dobre to?

Zależy co kto lubi Ja jestem fanatyczną fanką Agathy Christie i kryminałów, ale nie tych koszmarów współczesnych, tylko takich w stylu Agathy. Czyli morderstwo w tle i opowieść o rozwiązywaniu logicznej zagadki. Mam ścisły umysł i coś takiego to dla mnie ogromna przyjemność
Przeczytałam już wszystko co napisała Agatha i szukam innych, którzy choć trochę podobnie piszą. Camilla Lackberg jest baaaardzo blisko ideału. Połknęłam jednym tchem, super! Ale to nie jest żadna ambitna literatura