Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

JulkAd 18:15, 04 lis 2012

Cichutko podglądam i czytam, prawie na bieżąco jestem....trzymam kciuki, żebyś chandrę odpędził. Pozdrawiam ciepło
Kondzio 18:18, 04 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Cichutko podglądam i czytam, prawie na bieżąco jestem....trzymam kciuki, żebyś chandrę odpędził. Pozdrawiam ciepło
No jesteś bo nic się u mnie nie dzieję Ale dzięki
Sebek 18:19, 04 lis 2012

Nic się nie dzieje.....zaczekajmy do wtorku
JulkAd 18:21, 04 lis 2012

No... już słyszałam o gościach u Ciebie Kondziu...i to jacy ważni? Sama Szefowa fiu, fiu
Kondzio 18:25, 04 lis 2012

Sebek napisał(a)
Nic się nie dzieje.....zaczekajmy do wtorku
sebciu chodziło mi o wątku Ale obiecuję jak będę się lepiej czuł to będzie się działo
dorkow0 18:27, 04 lis 2012

Konradzie, jeśli myślisz o odkładzie róży, dla Ciebie, to muszę Cię zmartwić... Róże mam okrywowe, miniaturowe 2szt., jedną jakąś dziwną, bo nic jej nie zabije, też chyba okrywowa... A ta, którą Ci pokazałam, to róża na pniu... Mam ich 2, jeszcze czerwoną, i chowam je do piwnicy na zimę... Mój ogród coś dziwnie reaguje na róże... Te na pniu nawet rosną i myślę je kupić jeszcze o innych kolorach... Ale jeśli potrzebujesz coś jeszcze, to pisz... Może się wyrobię i wstawię fotki pojedynczych roślin... Mam dużo Host, Żurawek,bylin, traw i trawek... I tak dalej... Pozdrawiam...
Kondzio 18:27, 04 lis 2012

JulkAd napisał(a)
No... już słyszałam o gościach u Ciebie Kondziu...i to jacy ważni? Sama Szefowa fiu, fiu
No jestem szczęśliwy że będę gościł Danusie w końcu już się nie mogę doczekać :0
Kondzio 18:36, 04 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Konradzie, jeśli myślisz o odkładzie róży, dla Ciebie, to muszę Cię zmartwić... Róże mam okrywowe, miniaturowe 2szt., jedną jakąś dziwną, bo nic jej nie zabije, też chyba okrywowa... A ta, którą Ci pokazałam, to róża na pniu... Mam ich 2, jeszcze czerwoną, i chowam je do piwnicy na zimę... Mój ogród coś dziwnie reaguje na róże... Te na pniu nawet rosną i myślę je kupić jeszcze o innych kolorach... Ale jeśli potrzebujesz coś jeszcze, to pisz... Może się wyrobię i wstawię fotki pojedynczych roślin... Mam dużo Host, Żurawek,bylin, traw i trawek... I tak dalej... Pozdrawiam...
odpisałem ci na wątku
hanka_andrus 19:50, 04 lis 2012

No coś ty ,Konrad,pracy w Krakowie nie ma?Pewnie jej nawet nie szukałeś,tylko trwasz w tej nielubianej?

Życzę Tobie,podjęcia ,,wyzwalających z marazmu czynności"! Bo inaczej ......zrzędą starym zrobisz się,szybko!

Pozdrawiam...
Kondzio 19:55, 04 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
No coś ty ,Konrad,pracy w Krakowie nie ma?Pewnie jej nawet nie szukałeś,tylko trwasz w tej nielubianej?

Życzę Tobie,podjęcia ,,wyzwalających z marazmu czynności"! Bo inaczej ......zrzędą starym zrobisz się,szybko!

Pozdrawiam...
Kraków ze jest niby dużym miastem ale nie ma pracy większość firm wyniosło się z Krakowa albo zostało zamknięte a po drugie prace zajmują studenci na czarno pracują bo nie potrzebują ubezpieczenia w Krakowie pokazuje sie duży kryzys niestety