Dokumentuj ten urlop Konrad
Mam nadzieję, że Jesienna-Pani-Zima dała Ci pokończyć prace...
Większość rzeczy zrobiłem ale nie wszystko u nas dzięki bogu nie sypie tylko leje deszcz no ale tak bywa My większość plewiliśmy i sadziliśmy róże i cebule wiec nie ma co dokumentować
Kondzio ciuchutko u ciebie. Przeczytałam, że cię chandra jesienna dopadła. To typowe u ogrodnika, dni krótkie, zimno a tak by się chciało kwitnące kwaituchy powąchać
Oby do grudnia najpierw Mikołaj, potem Święta, dekorować bedziesz dom, choinka, pruszący śnieg
A teraz zacznij robić nalewki na osłodę zimnych jesiennych dni. I planuj zmiany, zmiany, zmiany poczytaj wątki, których nie znałeś
Kondzio ciuchutko u ciebie. Przeczytałam, że cię chandra jesienna dopadła. To typowe u ogrodnika, dni krótkie, zimno a tak by się chciało kwitnące kwaituchy powąchać
Oby do grudnia najpierw Mikołaj, potem Święta, dekorować bedziesz dom, choinka, pruszący śnieg
A teraz zacznij robić nalewki na osłodę zimnych jesiennych dni. I planuj zmiany, zmiany, zmiany poczytaj wątki, których nie znałeś
Właśnie czytam czytam ale się nie odzywam . Strasznie jakoś nie mogę się pozbierać zawsze mogłem się wyżyć w ogrodzie jak miałem problemy teraz przesypiam je