Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Mala_Mi 23:02, 24 paź 2012

ell napisał(a)
Danusiu problem w tym, że jak podniesie się w jednym miejscu to w drugim przecieka - wszystko najlepiej byłoby zrobić od początku z głową.

Bo w drugim miejscu też jest do niczego, albo za wysoko podnosicie... woda dąży zawsze do poziomu i zawsze płynie w dół....
Kondzio 23:03, 24 paź 2012

Martek napisał(a)
O mamuniu cieki,ścieki ))))))
Żartuję ,ale nie nabijam się problem jest
Pozdrawiam Kondziu
Dzieki
Kondzio 23:05, 24 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
To żadna tragedia, najgorzej jak ktoś ma dziurę w dnie To dopiero trudno zlokalizować
No dzięki bogu tylko strumień
Kondzio 23:09, 24 paź 2012

asc napisał(a)

Danusiu problem w tym, że jak podniesie się w jednym miejscu to w drugim przecieka - wszystko najlepiej byłoby zrobić od początku z głową.

Bo w drugim miejscu też jest do niczego, albo za wysoko podnosicie... woda dąży zawsze do poziomu i zawsze płynie w dół....
Może masz racje
Kondzio 23:12, 24 paź 2012

asc napisał(a)

To żadna tragedia, najgorzej jak ktoś ma dziurę w dnie To dopiero trudno zlokalizować

Jak ja przy ciurkadłach...... Na razie dolewamy tylko wodę i już.... mówiliśmy naszym pomagierom, że gruba folia, ale nie na tyle gruba by pół tonowe kamule szorować.... no i poszorowali........ folia do wymiany lub klejenia.... Brzeg oczka też spaprali...... bo mieli do poziomu z poziomicą podebrać grunt.... teraz ratujemy gdzie za nisko piaskiem z cementem.... Ale takie się zbiera owoce jak się nie zrobi samemu (o ile się umie) lub nie zleci roboty profesjonalnej firmie.. tylko samozwańczym pseudo specjalistom.. czasem naprawa tego jest gorsza niż zrobienie od początku.... Przykłady mam takie ja .. i takie przykłady masz Ty....... wiec wspierajmy się i walczmy z naprawą fuszerek.. "fachowców" od siedmiu boleści....
tacy są i musimy teraz wszystko poprawiać ale powiem szczerze ze może lepiej ze się zapadło o można teraz zrobić lepiej bardziej naturalnie
kaisog1 23:18, 24 paź 2012

Konrad Ty to masz zaparcie ja bym sie chyba wkurzyła i zlikwidowała
Kondzio 10:30, 25 paź 2012

kaisog1 napisał(a)
Konrad Ty to masz zaparcie ja bym sie chyba wkurzyła i zlikwidowała
Coś ty ściek mi się podoba tylko zrobię go bardziej naturalistyczny
kasik778 17:36, 25 paź 2012

Kondziu ściek kojarzy mi się zawsze z filmami, gdzie akcja toczy się gdzieś w podziemnych kanałach, jest dużo podejrzanej wody w której brodzą uciekający bohaterowie
Kondzio 18:03, 25 paź 2012

kasik778 napisał(a)
Kondziu ściek kojarzy mi się zawsze z filmami, gdzie akcja toczy się gdzieś w podziemnych kanałach, jest dużo podejrzanej wody w której brodzą uciekający bohaterowie
Gardenarium 19:14, 26 paź 2012

Kondziu, pokaż fryzurę

Co tak u Ciebie cichutko?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies