Witaj !! piękny dorodny ogród piękny psiak i przepiękne rośliny.Będę sie wzorować zęby moje rośły tak pięknie i były takie dorodne Pozdrawiam serdecznie
A ja w bloku psa nie miałam i bym nigdy nie miała.
Wkurzło mnie jak się sąsiadom nie chciało d. ruszyć i puszczali psy samopas, a te biedne sikały w klatce, bo drzwi nikt im nie otworzył.
Albo zostawiali psa w domu na cały dzień, a ten wył niemiłosiernie, aż się dziecko budziło.
W domu nawet jak pies lubi szczekać albo sobie powyć czasem....to nikomu nie przeszkadza
Ostatnie 2 grosze w tym temacie....
Jak w domu to psa można katować??? Niech w domu wyje, zsika się w kącie, bo to nikomu nie przeszkadza.... a zawsze można uwiązać na łańcuchu i niech sobie wyje... zamknąć w ciasnym kojcu.... i zapomnieć.....
Czy w domu czy w bloku psem trzeba się zająć odpowiednio.. jak ktoś się nie umie nim zająć w bloku to i nie zajmie się w domu....
Kondzio ma rację..duży pies w bloku w przypadku choroby może się okazać problemem... tak samo jak chory człowiek... i to jest argument na nie dla psa w bloku......
A opis przez Juzię świadczy o ludziach a nie o psie....
Z czego ten lampion jest wykonany? Z ceramiki? Świetny efekt bedzie po zapaleniu.
Ale jaka literatura obok
to jest część mojej literatury lampion jest z tego matriału co Danusi te praszki nie wiem dokładnie z czego ale porcelana chyba nie chyba bardziej glina