Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Anabell 00:03, 29 sty 2013

Witaj Konradzie!!! jestem z rewizytą , będę wpadała , już wcześniej kibicowałam , ale nie zostawiałam śladu . Podziwiałam Twój zapał do harówy .......
Doczytałam się, że chcesz szklarnię prawdziwą , podaj jaką dużą.
Fajne zakupy , to może być żardinera na małe doniczkowe. Też lubię latać po targach staroci , już nie mam gdzie stawiać w domu.
Bogdzia 14:05, 29 sty 2013

Trochę mi się nazbierało u Ciebie do nadrobienia. Zakupy fajne, a o psach w blokach mysle mniej wiecej to samo co Ty.Pozdrawiam.
Zeta 14:15, 29 sty 2013

No zakupy widze się udały ...lampion wyjątkowy ...drugiego takiego nie znajdzie .....alfusia moja faworytka .....cuuudowny psinka no tulkam i tulkam i tulkam mmmmhhhh
Kondzio 18:21, 29 sty 2013

Zeta napisał(a)
No zakupy widze się udały ...lampion wyjątkowy ...drugiego takiego nie znajdzie .....alfusia moja faworytka .....cuuudowny psinka no tulkam i tulkam i tulkam mmmmhhhh
Kondzio 18:21, 29 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Trochę mi się nazbierało u Ciebie do nadrobienia. Zakupy fajne, a o psach w blokach mysle mniej wiecej to samo co Ty.Pozdrawiam.
Kondzio 18:24, 29 sty 2013

Anabell napisał(a)
Witaj Konradzie!!! jestem z rewizytą , będę wpadała , już wcześniej kibicowałam , ale nie zostawiałam śladu . Podziwiałam Twój zapał do harówy .......
Doczytałam się, że chcesz szklarnię prawdziwą , podaj jaką dużą.
Fajne zakupy , to może być żardinera na małe doniczkowe. Też lubię latać po targach staroci , już nie mam gdzie stawiać w domu.
Taka mi się podoba szklarnia ale nie znam się czy będzie dobra i się sprawdzi
http://allegro.pl/acm-szklarnia-angielska-orion-5m2-24h-u-klienta-gr-i2958987975.html

Sosenka 22:09, 29 sty 2013

Z wielką przyjemnością oglądnełam Twój wątek . jest super tak dalej : ))))
Piesek rewelacyjny ; )
Kondzio 22:20, 29 sty 2013

Sosenka napisał(a)
Z wielką przyjemnością oglądnełam Twój wątek . jest super tak dalej : ))))
Piesek rewelacyjny ; )
Dziękuje
Mala_Mi 22:46, 01 lut 2013

Szklarnia aluminiowa, wiec rdza jej nie zje.... wygląd ma fajny..do angielskiego warzywniaka pasuje.... a najlepiej byłoby ja pomacać organoleptycznie... gdzie tym handlują bo nie doczytałam..... i sprawdzić osobiście Ale szklarenka dobra sprawa.... Moja hahra szpeci, ale jest przydatna, nawet meble ogrodowe na zime do niej wstwiłam
Kondzio 22:36, 02 lut 2013

asc napisał(a)
Szklarnia aluminiowa, wiec rdza jej nie zje.... wygląd ma fajny..do angielskiego warzywniaka pasuje.... a najlepiej byłoby ja pomacać organoleptycznie... gdzie tym handlują bo nie doczytałam..... i sprawdzić osobiście Ale szklarenka dobra sprawa.... Moja hahra szpeci, ale jest przydatna, nawet meble ogrodowe na zime do niej wstwiłam
Na alllego widziałem