Zakupy....pierwsza klasa!Lampion cudowny ,a i reszta OK!
Ostatnie 2 grosze w tym temacie....
Jak w domu to psa można katować??? Niech w domu wyje, zsika się w kącie, bo to nikomu nie przeszkadza.... a zawsze można uwiązać na łańcuchu i niech sobie wyje... zamknąć w ciasnym kojcu.... i zapomnieć.....
Czy w domu czy w bloku psem trzeba się zająć odpowiednio.. jak ktoś się nie umie nim zająć w bloku to i nie zajmie się w domu....
Kondzio ma rację..duży pies w bloku w przypadku choroby może się okazać problemem... tak samo jak chory człowiek... i to jest argument na nie dla psa w bloku......
A opis przez Juzię świadczy o ludziach a nie o psie....
Ja z pewnością będę miała psa ale nie teraz... kto by z tym psem wychodził jak Kuba chory, a sam w domu nie zostanie? Nie będę męczyć psa, a tak by się stało gdybyśmy teraz zdecydowali się go wziąć. Staram się podchodzić do tego w miare rozsądnie a nie kierowac sie chęcia samego posiadania psa... Przeciez to żywe stworzenie
Witaj
Zakupy cudne,tez lubie targi staroci
Na temat znecania nad zwierzetami napisze tylko jedno zdanie...,,Im bardziej poznaje ludzi,tym bardziej kocham zwierzeta..`` I zamilkne,bo jak sie zdenerwuje....
Pozdrawiam cieplutko
Do takich psów blokowych, przyjaznych, do dzieci i nie uczulających (ma włos a nie sierść) należy West Highland White Terrier .. Uwielbiają podróże i wszędzie je można zabrać z sobą .
A z wielkością psa i schodami masz rację.... Dobrze wiesz, że my z powodu psa nabraliśmy przyspieszenia do budowy domu.... I patrząc na problemy z psem... uwzględniając to, że człowiek też się starzeje.. mamy dom parterowy
Ja z pewnością będę miała psa ale nie teraz... kto by z tym psem wychodził jak Kuba chory, a sam w domu nie zostanie? Nie będę męczyć psa, a tak by się stało gdybyśmy teraz zdecydowali się go wziąć. Staram się podchodzić do tego w miare rozsądnie a nie kierowac sie chęcia samego posiadania psa... Przeciez to żywe stworzenie
O..i to jest rozsądne podejście do żywego stworzenia
bardzo ładny lampion, chodzę koło takiego samego z chęcią zakupu - byle do wiosny
a co do piesków to wszystko zależy od człowieka
chciałam wczoraj kupić pieska i to co zobaczyłam to przekroczyło moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jeszcze jaką historię do tego wszystkiego stworzyć - straszne
Bea jest tyle do adopcji...pomysl...sa burki i rasowe..wszystkie potrzebuja swojego czleka i serca...