Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 00:03, 27 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

...juz nic nie mów o chorowaniu dużych psów i schodach..... Przeżyłam to i mój piesio też.... płakałam ściągając go na kartonach przez dwa pietra a potem próbując wnieść na rękach do domu..... to był owczarek belgijski...

Kup sobie buldożka
No właśnie wiecznie wesoły pies lubi dzieci i koty bez problemowy pies
Mala_Mi 09:14, 27 sty 2013

Do takich psów blokowych, przyjaznych, do dzieci i nie uczulających (ma włos a nie sierść) należy West Highland White Terrier .. Uwielbiają podróże i wszędzie je można zabrać z sobą .

A z wielkością psa i schodami masz rację.... Dobrze wiesz, że my z powodu psa nabraliśmy przyspieszenia do budowy domu.... I patrząc na problemy z psem... uwzględniając to, że człowiek też się starzeje.. mamy dom parterowy
Juzia 09:31, 27 sty 2013

Kondzio napisał(a)
ja jestem przeciwnikiem dużych psów w mieszkaniu ludzie nie zdają sobie sprawy z tego czym duży pies w bloku tym duży kłopot jak zachoruje i w tym jest rzecz pies ras większych nie powinien chodzić po schodach dla jego dobra bo stawy ale małym psom to nie szkodzi mogą mieszkać w bloku

Kondziu a wiesz, że hodowcy nie zalecają buldożkom spacerowania po schodach?
Szczególnie schodzenie im szkodzi na kręgosłup.... ponoć

Kondzio 09:45, 27 sty 2013

Juzia_G napisał(a)

ja jestem przeciwnikiem dużych psów w mieszkaniu ludzie nie zdają sobie sprawy z tego czym duży pies w bloku tym duży kłopot jak zachoruje i w tym jest rzecz pies ras większych nie powinien chodzić po schodach dla jego dobra bo stawy ale małym psom to nie szkodzi mogą mieszkać w bloku

Kondziu a wiesz, że hodowcy nie zalecają buldożkom spacerowania po schodach?
Szczególnie schodzenie im szkodzi na kręgosłup.... ponoć

może ale one ważą 10 13kilo mozna je wziąść na ręce a dużego co 5 osób musi podnosić ja jestem przeciwnikiem dużych psów w bloku kupują a nie zastanawiają sie że jakk bedzie chory to trzeba nosić głupota ludzi i tyle małe psy są super do bloków
Juzia 11:03, 27 sty 2013

A ja w bloku psa nie miałam i bym nigdy nie miała.
Wkurzło mnie jak się sąsiadom nie chciało d. ruszyć i puszczali psy samopas, a te biedne sikały w klatce, bo drzwi nikt im nie otworzył.
Albo zostawiali psa w domu na cały dzień, a ten wył niemiłosiernie, aż się dziecko budziło.

W domu nawet jak pies lubi szczekać albo sobie powyć czasem....to nikomu nie przeszkadza

Kondzio 13:05, 27 sty 2013

Wszystko zależy od człowieka
Kondzio 13:09, 27 sty 2013

Zakupy do ogrodu w Nowym Targu

Bea 13:32, 27 sty 2013

bardzo ładny lampion, chodzę koło takiego samego z chęcią zakupu - byle do wiosny

a co do piesków to wszystko zależy od człowieka

chciałam wczoraj kupić pieska i to co zobaczyłam to przekroczyło moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jeszcze jaką historię do tego wszystkiego stworzyć - straszne
Kondzio 13:36, 27 sty 2013

A to dzisiejsze zakupy na targu antyków w Krakowie

Kondzio 13:39, 27 sty 2013

Bea napisał(a)
bardzo ładny lampion, chodzę koło takiego samego z chęcią zakupu - byle do wiosny

a co do piesków to wszystko zależy od człowieka

chciałam wczoraj kupić pieska i to co zobaczyłam to przekroczyło moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jeszcze jaką historię do tego wszystkiego stworzyć - straszne
Zgadzam się