Do takich psów blokowych, przyjaznych, do dzieci i nie uczulających (ma włos a nie sierść) należy West Highland White Terrier .. Uwielbiają podróże i wszędzie je można zabrać z sobą .
A z wielkością psa i schodami masz rację.... Dobrze wiesz, że my z powodu psa nabraliśmy przyspieszenia do budowy domu.... I patrząc na problemy z psem... uwzględniając to, że człowiek też się starzeje.. mamy dom parterowy
ja jestem przeciwnikiem dużych psów w mieszkaniu ludzie nie zdają sobie sprawy z tego czym duży pies w bloku tym duży kłopot jak zachoruje i w tym jest rzecz pies ras większych nie powinien chodzić po schodach dla jego dobra bo stawy ale małym psom to nie szkodzi mogą mieszkać w bloku
Kondziu a wiesz, że hodowcy nie zalecają buldożkom spacerowania po schodach?
Szczególnie schodzenie im szkodzi na kręgosłup.... ponoć
ja jestem przeciwnikiem dużych psów w mieszkaniu ludzie nie zdają sobie sprawy z tego czym duży pies w bloku tym duży kłopot jak zachoruje i w tym jest rzecz pies ras większych nie powinien chodzić po schodach dla jego dobra bo stawy ale małym psom to nie szkodzi mogą mieszkać w bloku
Kondziu a wiesz, że hodowcy nie zalecają buldożkom spacerowania po schodach?
Szczególnie schodzenie im szkodzi na kręgosłup.... ponoć
może ale one ważą 10 13kilo mozna je wziąść na ręce a dużego co 5 osób musi podnosić ja jestem przeciwnikiem dużych psów w bloku kupują a nie zastanawiają sie że jakk bedzie chory to trzeba nosić głupota ludzi i tyle małe psy są super do bloków
A ja w bloku psa nie miałam i bym nigdy nie miała.
Wkurzło mnie jak się sąsiadom nie chciało d. ruszyć i puszczali psy samopas, a te biedne sikały w klatce, bo drzwi nikt im nie otworzył.
Albo zostawiali psa w domu na cały dzień, a ten wył niemiłosiernie, aż się dziecko budziło.
W domu nawet jak pies lubi szczekać albo sobie powyć czasem....to nikomu nie przeszkadza
bardzo ładny lampion, chodzę koło takiego samego z chęcią zakupu - byle do wiosny
a co do piesków to wszystko zależy od człowieka
chciałam wczoraj kupić pieska i to co zobaczyłam to przekroczyło moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jeszcze jaką historię do tego wszystkiego stworzyć - straszne
bardzo ładny lampion, chodzę koło takiego samego z chęcią zakupu - byle do wiosny
a co do piesków to wszystko zależy od człowieka
chciałam wczoraj kupić pieska i to co zobaczyłam to przekroczyło moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jeszcze jaką historię do tego wszystkiego stworzyć - straszne