Konrad pozdrawiam i macham - cieszę się że hihasz znowu I że w ogrodzie pracujesz Jak każdy z nas pewnie teraz. Choć mnie do "błysku" to jeszcze lata świetlne zostały, ale do przodu idzie do przodu. Trzymaj się cieplutko.
Dziękuje za te słowa wiesz wiem że mam tu przyjaciół tylko ja nie chcę tu pisać że mam problemy wszyscy je mamy że mam doła nie chcę żeby mówiono o mnie ten który ciągle marudzi i ciągle mu źle wole przemilczeć i nie wchodzić tutaj mimo że mnie ściska jak gwint wiecie już nie pale trzeci tydzień hi hi hi a praca jak praca nie wyszła ale może następna wyjdzie hi hi hi jaki jestem zmęczony pracą w ogrodzie i jestem z tego bardzo zadowolony hi hi hi kofam was bardzo hi hi hi
wiedziałem że to napiszesz wstawię dzisiaj wysadzałem rośliny ze strumienia bo będę go naprawiał bo trzeba włączyć napowietrzenie dla ryb warzywnik jest już zaznaczony i częściowo rozkopany hi hi hi ale robię zmiany hi hi hi
Mądrze napisane czytałam i aż mi draszcz po plecach przeszdł.Kondzio trzeba się wspierać nawet na fofum to żadna ujma pożalić się .Mój syn przez rok pracy szukał i jak dostał to popracował miesiąc i znów jest bez pracy.Tak to jest
Cieszę się,że jesteś, i że palenie rzuciłeś i w tym trwasz. Dasz radę.
W ogrodzie roboty zawsze jest od groma! Ale że to lubisz, to Ciebie kręci. Może poszukaj takiej pracy ogrodowej?
Zawsze milej jak i w pracy miło. Pozdrowienia zostawiam, i czekam na zdjęcia Twojej kolejnej wiosennej odsłony w ogrodzie.