Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Mirka 21:56, 18 kwi 2013

Kondzio napisał(a)
Tak to jest teraz chcą wyzyskiwać ale cóż tak to jest ale mam nadzieje że znajdę prace która będzie w miarę ok i tego będę się trzymał
I do przodu idziemy
anna_g 21:58, 18 kwi 2013

Kondzio napisał(a)
Dziękuje za te słowa wiesz wiem że mam tu przyjaciół tylko ja nie chcę tu pisać że mam problemy wszyscy je mamy że mam doła nie chcę żeby mówiono o mnie ten który ciągle marudzi i ciągle mu źle wole przemilczeć i nie wchodzić tutaj mimo że mnie ściska jak gwint wiecie już nie pale trzeci tydzień hi hi hi a praca jak praca nie wyszła ale może następna wyjdzie hi hi hi jaki jestem zmęczony pracą w ogrodzie i jestem z tego bardzo zadowolony hi hi hi kofam was bardzo hi hi hi

Konrad Ty nie czaruj tylko tu przychodź Jak jestes radosny to hihaj nam tutaj bo to fajne, jak smutny to się pożal - każdy ma problemy więc każdy to rozumie. My Cię pocieszymy albo i naprostujemy jak będzie trzeba Niedobrze jest zamykać się w sobie ale jeszcze gorzej NIE wchodzić na Ogrodowisko jak się ma ochotę (nie wiem nawet czy to nie jest karalne )

A teraz już koniec mojego marudzenia i wygłaszania kazań - czekamy na zdjęcia z twoich prac
Kondzio 22:02, 18 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Cieszę się,że jesteś, i że palenie rzuciłeś i w tym trwasz. Dasz radę.
W ogrodzie roboty zawsze jest od groma! Ale że to lubisz, to Ciebie kręci. Może poszukaj takiej pracy ogrodowej?
Zawsze milej jak i w pracy miło. Pozdrowienia zostawiam, i czekam na zdjęcia Twojej kolejnej wiosennej odsłony w ogrodzie.
Dziękuje Haniu ja właśnie pracowałem w szkółce ale się nie udało zrezygnowałem długo tu pisać a nike chce tu wytykać komuś błędów i co myślę bo tam chyba zostanie osoba która ma wątek na ogrodowisku i nie chce jej zaszkodzić
Kondzio 22:03, 18 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Konrad Ty nie czaruj tylko tu przychodź Jak jestes radosny to hihaj nam tutaj bo to fajne, jak smutny to się pożal - każdy ma problemy więc każdy to rozumie. My Cię pocieszymy albo i naprostujemy jak będzie trzeba Niedobrze jest zamykać się w sobie ale jeszcze gorzej NIE wchodzić na Ogrodowisko jak się ma ochotę (nie wiem nawet czy to nie jest karalne )

A teraz już koniec mojego marudzenia i wygłaszania kazań - czekamy na zdjęcia z twoich prac
postaram sie wstawić jutro hi hi hi
renatamama3 22:04, 18 kwi 2013

Kondziu bu szkoda ,że nie wyszło ,z tego co pamiętam to miała być praca u kogoś z ogrodowiska. Dziś widziałam ogłoszenie o rekrutacji do obi ,otwierają koło ikea
Kondzio 22:04, 18 kwi 2013

Mirka napisał(a)
I do przodu idziemy
baraga1904 22:27, 18 kwi 2013

...Kondziu...Twoje hihihi w różnych wątkach przygnało mnie do Ciebie...bo to oznacza że humor chyba lepszy?...praca w ogrodzie, w kontakcie z naturą to prawdziwa terapia i relaks... a i brak fajek podnosi humor... wrzucaj zdjęcia z prac ogrodowych...chętnie popatrzę...
Madzenka 00:05, 19 kwi 2013

Hi hi jesteś hi hi
Urszulla 06:11, 19 kwi 2013

Konrad, czytam że trudności życiowe pokonujesz i jesteś dzielny.
Jeszcze do tego pozbyłeś się papierosów.
Gratulację. Życzę Ci wytrwałości i trzymam kciuki.
Tylko z perspektywy czasu będziesz mógł ocenić że postąpiłeś właściwie.

Chętnie obejrzę Twój warzywniak.
hanka_andrus 06:50, 19 kwi 2013

Miłego dnia!