Konrad Ty nie czaruj tylko tu przychodź Jak jestes radosny to hihaj nam tutaj bo to fajne, jak smutny to się pożal - każdy ma problemy więc każdy to rozumie. My Cię pocieszymy albo i naprostujemy jak będzie trzeba Niedobrze jest zamykać się w sobie ale jeszcze gorzej NIE wchodzić na Ogrodowisko jak się ma ochotę (nie wiem nawet czy to nie jest karalne )
A teraz już koniec mojego marudzenia i wygłaszania kazań - czekamy na zdjęcia z twoich prac
Dziękuje Haniu ja właśnie pracowałem w szkółce ale się nie udało zrezygnowałem długo tu pisać a nike chce tu wytykać komuś błędów i co myślę bo tam chyba zostanie osoba która ma wątek na ogrodowisku i nie chce jej zaszkodzić
Kondziu bu szkoda ,że nie wyszło ,z tego co pamiętam to miała być praca u kogoś z ogrodowiska. Dziś widziałam ogłoszenie o rekrutacji do obi ,otwierają koło ikea
...Kondziu...Twoje hihihi w różnych wątkach przygnało mnie do Ciebie...bo to oznacza że humor chyba lepszy?...praca w ogrodzie, w kontakcie z naturą to prawdziwa terapia i relaks... a i brak fajek podnosi humor... wrzucaj zdjęcia z prac ogrodowych...chętnie popatrzę...
Konrad, czytam że trudności życiowe pokonujesz i jesteś dzielny.
Jeszcze do tego pozbyłeś się papierosów.
Gratulację. Życzę Ci wytrwałości i trzymam kciuki.
Tylko z perspektywy czasu będziesz mógł ocenić że postąpiłeś właściwie.