Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 08:06, 13 lip 2013

jotka napisał(a)
Dzięki, dzięki Tobie byłam w dwóch fajnych miejscach Czekam na zdjęcia zakupów
będą hi hi hi
Kondzio 08:15, 13 lip 2013

asc napisał(a)
Kondzio........... cieszę się, bo mi zależy na twoim ogrodzie tak samo jak na moim
Róż nie wyciepuj tylko, bo ładne ...
Pokrewieństwo charakterków nie pozwala nam słuchać innych tylko my tak po swojemu.... i łopatą... to tak jak z moimi ogórkami w szklarni, co roku wiem jak posadzić i co roku mam je coraz bardziej za ciasno... bo nie ma kto mnie utemperować Komuś łatwo doradzać, gorzej sobie

Ale ... jeszcze nie raz będziemy sie temperować Bo my te typy tak mamy

Spotkania z Finką i u Finki zazdraszczam, a jutro to już się popłaczę z zazdrości .. a z drugiej strony dobrze, że u Finki nie jestem , bo bym nakupiła cudności i potem gdzie to posadzić
hi hi hi ok dam bardziej z tyłu na ta większa rabatę hi hi hi dawno nigdzie nie byliśmy i dostawaliśmy kręćka bo ciągle w tym Krakowie nie jedziemy na wakacje bo trzeba zarabiać to chociaż wikendy musimy się temperować bo kto już nam zostanie hi hi hi buziaki
Kondzio 08:16, 13 lip 2013

monteverde napisał(a)

Kondziu ale farciarz z Ciebie wizyta u Marty i zwiedzanie pięknego ogrodu i szkółki pozdrawiam
pewnie hi hi hi
08:21, 13 lip 2013
Kondziu, stukam do Ciebie z pytaniem:
ponieważ chwilowo- do przyszłego roku nie mogę sadzić u siebie roślin - czy jest możliwość sadzić jakieś rośliny u kogoś innego tak aby je za rok przenieść do siebie?? Jeśli tak to jakie to roślinki?? Pytam o te ozdobne np. śliwa Nigra, hortensja, cisy???
Milka 08:35, 13 lip 2013

I ja obejrzałam relację od Finki i z Wrocka ciekawe, co kupiłeś
Konstancja30 09:19, 13 lip 2013

Wrocka zazdraszczam ... ale tylko jeszcze kilka dni ... ... koniecznie pokaż zakupy
finka 10:05, 13 lip 2013

Kondzio napisał(a)

he he fotka z ukrycia...dałam sie złapać...dzięki za odwiedziny...jutro widzimy się w Wojsławicach, Twoje roślinki już gotowe do zapakowania
Betka 10:09, 13 lip 2013

Kondziu a to się naoglądałeś!!! Ogród Finki jest na prawdę śliczny widziałam go w Mai w ogrodzie , Wrocław wygląda super może i ja kiedyś pojadę w tamte strony. 100 lat nie małe hahaha
Cudne zdjęcia dodałeś - muszę jeszcze raz strzelić powtórkę z przyjemności i obejrzeć jeszcze raz
wietrzyk 10:16, 13 lip 2013

O ja cię, ale ładny ten ogród, w którym byłeś. Bardzo podobają mi się takie obrzeżenia trawnika. Tak ładnie przycięte i ta rabata sobie schodzi. Widziałam już takie nie pamiętam, w czyim wątku bo powoli zaczyna mi się wszystko mylić, tyle tego... Już mi się moje obrzeża nie podobają. Ale na razie nie mam pojęcia jak się za nie zabrać. Poczekam jeszcze, bo póki co i tak nie wiem w co ręce włożyć.
U Ciebie też ładnie zresztą. Osobiście to nie znam, żadnego chłopaka, który pochwaliłby się swoim ogrodem dobrze, że zaczęłam zaglądać na Ogrodowisko, bo okazało się, że to nie tylko babskie hobby
Welka 10:26, 13 lip 2013

Weekendowe wypady bardzo lubię, teraz nas trochę dzieci ograniczają (pakowanie wszystkiego dla nich to jakiś koszmar), ale robimy wypady sobotnie albo niedzielne. A spotkanko z grupą wrocławską będzie dziś?
Pozdrawiam