Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 21:42, 12 lip 2013

Kondzio 21:58, 12 lip 2013

anna_g napisał(a)

to ja czekam na te atrakcje rozumiem że teraz we Wrocku jesteś... ? Ale ostatecznie zakupami tez się pochwalisz co? Super fotki ze spotkania z Finką
Zgadza się i zakupami pochwale się
Kondzio 21:59, 12 lip 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kondzio...ale super spotkanie,już nie mogę się doczekać na fotki zakupów
A jedną niespodzianke to chyba wiem,o jaką chodzi....czekam na fotki
kilka hi hi hi niespodzianek hi hi hi
Kondzio 22:01, 12 lip 2013

bociek napisał(a)
Hejka, super foteczki Finkowej szkolki Ale ma tych doniczek do obrobienia Super, ze sie spotkaliscie.

Wroce jeszcze do strumyka i powiem Ci tak. Zgadzam sie z Danusia. Masz swietnego Budde, ja jako ciaglosc dalabym elementy ogrodu japonskiego, czyli wlasnie klon palmowy, albo dwa jako ten azjatycki element, i do tego traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafki Mnie tam roze jakos nie ten teges, i w tym kolorze. Ja nic nie mam do czerwonych roz, ale jakos mi tu sie nie widza. Ja bym z tych roz zrobila oddzielna rozanke, dodala jakies delikatne byliny, o malych ulotnych kwiatkach, chociazby gipsowke
Ale rozmumiem Cie dobrze, czlowiek wejdzie do ogrodniczego i sie zaczyna

Pozdrawiam Konrad, przemysl to jeszcze
coraz bardziej się przełamuje żeby zmienić ta rabatę widziałem u finki ja sie rozrosły te róże ale ciiiiiiii
Megi 22:13, 12 lip 2013

Kondzio napisał(a)
coraz bardziej się przełamuje żeby zmienić ta rabatę widziałem u finki ja sie rozrosły te róże ale ciiiiiiii

HA mądry chłopak

zdjęcia cudne i z ogrodu Finki i z wrocka, czekam na więcej, uwielbiam takie fotorelacje z podróży
Mala_Mi 01:21, 13 lip 2013

Kondzio........... cieszę się, bo mi zależy na twoim ogrodzie tak samo jak na moim
Róż nie wyciepuj tylko, bo ładne ...
Pokrewieństwo charakterków nie pozwala nam słuchać innych tylko my tak po swojemu.... i łopatą... to tak jak z moimi ogórkami w szklarni, co roku wiem jak posadzić i co roku mam je coraz bardziej za ciasno... bo nie ma kto mnie utemperować Komuś łatwo doradzać, gorzej sobie

Ale ... jeszcze nie raz będziemy sie temperować Bo my te typy tak mamy

Spotkania z Finką i u Finki zazdraszczam, a jutro to już się popłaczę z zazdrości .. a z drugiej strony dobrze, że u Finki nie jestem , bo bym nakupiła cudnosci i potem gdzie to posadzić
monteverde 02:07, 13 lip 2013

Kondzio napisał(a)

Kondziu ale farciarz z Ciebie wizyta u Marty i zwiedzanie pięknego ogrodu i szkółki pozdrawiam
polinka 06:51, 13 lip 2013

Kondziu to weekend pełen atrakcji,wczoraj zwiedzanie ślicznego Wrocka a dzisiaj podejrzewam, że podziwianie pewnego ogrodu z uroczą właścicielką Poczekam do wieczora na fotki, ciekawe czy dobrze typuję?
jotka 07:03, 13 lip 2013

Dzięki, dzięki Tobie byłam w dwóch fajnych miejscach Czekam na zdjęcia zakupów
Kondzio 08:06, 13 lip 2013

Megi napisał(a)

HA mądry chłopak

zdjęcia cudne i z ogrodu Finki i z wrocka, czekam na więcej, uwielbiam takie fotorelacje z podróży
hi hi hi ja tez uwielbiam takie relację