Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Juzia 12:53, 15 lip 2013

asc napisał(a)
Super foty ...... super wycieczka i nie będę kłamać. Zazdroszczę wyjazdu

Czekam na Wojsławice i liliowce

A Marzenka Cię za uszy wytarga za pokazywanie bajzlowni Którą każdy ma, ale nie każdy pokazuje

Ale dzięki temu uczłowieczyłeś mi Madżenkę... ... Bo ma bajzlownię, pookładaną, ale ma

Hahaha.... no ja jestem ciekawa reakcji Madżenki
Kondzio 14:19, 15 lip 2013

Juzia_G napisał(a)

Hahaha.... no ja jestem ciekawa reakcji Madżenki
przesadzacie juz dziewczyny ja taki ogród i takie miejsca bym był dumny po patrzcie na swoje miejsca których nie pokazujecie i porównanie z tymi Marzenki i co wam wyjdzie
Kondzio 14:21, 15 lip 2013

Margarete napisał(a)
Ale ci zazdroszcze tej wyprawy ... ... i ie wiem czego bardziej czy Wojsławic i japońskiego ogrodu czy wizyt u Marzenki i Irenki...relacja z obu wizyt super. Anie asc ma racje - odbrązowiłeś ogród Marzenki, ja tez staram sie wybierac fotki, selakcjonować to co chce pokazac choć nie zawsze mi sie to udaje, a tu w twoich fotkach tez widac takie miejsca których Marzenka nie pokazuje.. i dobrze, jest "normalnie" jak u wszystkich...
Czekam na dalsze foty - z niecierpliwością....
no jestem zadowolony ale z tym bałaganem to juz przesadzacie
Milka 14:42, 15 lip 2013

nie widzieli naszego wy widzieliście i przeżyliśmy i nikt sobie tym głowy nie zaprząta ogród żyje i pracuje, są narzędzia, klamoty, przechowalnie, no samo życie, w wyobraźni mamy wszyscy idealnie
Urszulla 14:46, 15 lip 2013

irena_milek napisał(a)
nie widzieli naszego wy widzieliście i przeżyliśmy i nikt sobie tym głowy nie zaprząta ogród żyje i pracuje, są narzędzia, klamoty, przechowalnie, no samo życie, w wyobraźni mamy wszyscy idealnie

Cudnie powiedziane
Buziaki dla Irenki
AgnieszkaW 14:58, 15 lip 2013

A ja ani u Marzenki, ani u Irenki żadnej bajzlowni nie widziałam. to co bylo, to normalne ogrodowe "życie". U większości z nas stoją lub leżą jakieś donice, worki z ziemią, piasek, narzedzia itp - i to jest normalne, przynajmniej dla mnie - widać, że ogrod żyje. Serdecznie pozdrawiam
Megi 15:50, 15 lip 2013

Po zdjęciach widzę, że to rzeczywiście był bardzo udany weekend, gratki, zdjęcia fantastyczne i czekamy na więcej, zakupy też rewelacyjne
Kondzio 19:30, 15 lip 2013

irena_milek napisał(a)
Irenko nie ważne czy widzieli czy nie nasze ogrody są piękne i tak jak piszesz nie zaprzątamy sobie głowy bo ogród żyje i nie ma co zazdrościć Zapytałaś że coś szukam tak szukam tego co ty szukałaś w Anglii tylko że w Polsce i znalazłem że nasze ogrody są piękne nie zawsze wyplewione wymuskane bo nie oto chodzi Każdy znas twoży ogrody sercem wrażliwością i tego mnie uczą takie wyjazdy a raczej przypomina
Kondzio 19:31, 15 lip 2013

Megi napisał(a)
Po zdjęciach widzę, że to rzeczywiście był bardzo udany weekend, gratki, zdjęcia fantastyczne i czekamy na więcej, zakupy też rewelacyjne
Tak to był jeden z najpiękniejszych wyjazdów mojego życia
Kondzio 19:32, 15 lip 2013

Urszulla napisał(a)

Cudnie powiedziane
Buziaki dla Irenki
też tak myślę i tego mamy się trzymać