przesadzacie juz dziewczyny ja taki ogród i takie miejsca bym był dumny po patrzcie na swoje miejsca których nie pokazujecie i porównanie z tymi Marzenki i co wam wyjdzie
nie widzieli naszego wy widzieliście i przeżyliśmy i nikt sobie tym głowy nie zaprząta ogród żyje i pracuje, są narzędzia, klamoty, przechowalnie, no samo życie, w wyobraźni mamy wszyscy idealnie
A ja ani u Marzenki, ani u Irenki żadnej bajzlowni nie widziałam. to co bylo, to normalne ogrodowe "życie". U większości z nas stoją lub leżą jakieś donice, worki z ziemią, piasek, narzedzia itp - i to jest normalne, przynajmniej dla mnie - widać, że ogrod żyje. Serdecznie pozdrawiam
Irenko nie ważne czy widzieli czy nie nasze ogrody są piękne i tak jak piszesz nie zaprzątamy sobie głowy bo ogród żyje i nie ma co zazdrościć Zapytałaś że coś szukam tak szukam tego co ty szukałaś w Anglii tylko że w Polsce i znalazłem że nasze ogrody są piękne nie zawsze wyplewione wymuskane bo nie oto chodzi Każdy znas twoży ogrody sercem wrażliwością i tego mnie uczą takie wyjazdy a raczej przypomina