Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

rozajerycha 22:28, 16 lip 2013

Kondziu zajedź po mnie to pomogę plewić tik mi został ,a nie ma co ))))))))))))))
Kondzio 22:46, 16 lip 2013

rozajerycha napisał(a)
Kondziu zajedź po mnie to pomogę plewić tik mi został ,a nie ma co ))))))))))))))
Hogata 08:24, 17 lip 2013

Kurcze Kondziu kopniak ci się należy w pewną część ciała . Myślisz, że wszyscy tak super wyrabiają, że jest kiedy trawę skosić, wyplewić, czy robić nowe nasadzenia. Wszystko pomału, a do przodu....

Ja to nawet się cieszę, że nie mam kiedy przerabiać rabat, bo zawsze jest więcej czasu na zastanowienie się, czy tak to posadzić, a może inaczej. I mogę kupić jedną żurawkę i ją podzielić i poczekać aż reszta urośnie

świat jest piękny tylko trzeba go pokochać.

Miłego dnia!!!
zbigniew_gazda 08:52, 17 lip 2013

Kondziu główka do góry. Ściągnij okulary a Świat będzie zaraz jaśniejszy. Pozdrawiam.
Mala_Mi 09:04, 17 lip 2013

Tak.. najważniejsze nastawienie do problemu
Ja sobie mówię, że tak ma być bo się nie rozdwoję.. głowy sobie tym nie zawracam, ale jak baksiki sie zmarnują to troche sie zasmucę..... ale to może nie moja wina tylko były do duszy????
Kondzio 10:14, 17 lip 2013

Hogata napisał(a)
Kurcze Kondziu kopniak ci się należy w pewną część ciała . Myślisz, że wszyscy tak super wyrabiają, że jest kiedy trawę skosić, wyplewić, czy robić nowe nasadzenia. Wszystko pomału, a do przodu....

Ja to nawet się cieszę, że nie mam kiedy przerabiać rabat, bo zawsze jest więcej czasu na zastanowienie się, czy tak to posadzić, a może inaczej. I mogę kupić jedną żurawkę i ją podzielić i poczekać aż reszta urośnie

świat jest piękny tylko trzeba go pokochać.

Miłego dnia!!!
wiem ze świat jest piękny i nie mam tu żadnych wątpliwości tylko nie wyrabiam sam w ogrodzie i tu jest problem ale jak nie wyrobie to w pszyszlym mam nadzieje wyrobie hi hi hi ale pomocy i tak potrzebuje hi hi hi
Kondzio 10:16, 17 lip 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Kondziu główka do góry. Ściągnij okulary a Świat będzie zaraz jaśniejszy. Pozdrawiam.
masz racje Zbysiu trzeba zdjąć okulary w weekend widziałem piękne ogrody i teraz są tego skutki hi hi hi
grazyna 10:30, 17 lip 2013

Kondzio napisał(a)
...tylko nie wyrabiam sam w ogrodzie i tu jest problem )

Nie tylko Ty nie dajesz rady Ja nie dość, że czasowo ograniczona jestem i z wiedzą nie najlepiej
Zeta 10:35, 17 lip 2013

Dasz radę i z pieleniem i z nasadzeniami ....jak nie Ty to kto????
Kondzio 10:41, 17 lip 2013

asc napisał(a)
Tak.. najważniejsze nastawienie do problemu
Ja sobie mówię, że tak ma być bo się nie rozdwoję.. głowy sobie tym nie zawracam, ale jak baksiki sie zmarnują to troche sie zasmucę..... ale to może nie moja wina tylko były do duszy????
hi hi hi