Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Topola 21:45, 16 lip 2013

Kondzio napisał(a)
zgadza się ale znaleźć kogoś do pomocy to ciężka sprawa hi hi hi no ale cóż jak będzię tak będzię

Chłopie, kto ma dać radę, jak nie Ty?
Megi 21:47, 16 lip 2013

Margolka napisał(a)
No bo ogród, to duzy obowiazek... Ciężko samemu...

prawda . ja dzisiaj tylko opieliłam rabatę pod nowe nasadzenia, bo nasadzenia to jeszcze w lesie ... tfu w mojej bajzlowni
Kondzio 21:51, 16 lip 2013

Topola napisał(a)

Chłopie, kto ma dać radę, jak nie Ty?
zgadza się tylko z jednej strony zaczynam do z drugiej zarasta nie mam czasu sadzić roślin bo na okrągło plewie i nie mogę skończyć bo jak nie koszenie to pada lub jest tak gorąco że pracuję wolniej i zajmuję mi to trzy razy wolniej
Kondzio 21:53, 16 lip 2013

Megi napisał(a)

prawda . ja dzisiaj tylko opieliłam rabatę pod nowe nasadzenia, bo nasadzenia to jeszcze w lesie ... tfu w mojej bajzlowni
he he he ja mam czas tylko na plewienie i koszenie a na sadzenie nie bardzo i tak nie wyrabiam a gdzie resztę do plewienia cholera
Mirka 21:55, 16 lip 2013

hihi pozdro
Kondzio 21:59, 16 lip 2013

Mirka napisał(a)
hihi pozdro
hi hi hi
finka 22:01, 16 lip 2013

Konrad, wydaje Ci się, że nie wyrabiasz, bo masz (miałeś) dużo sadzenia, a pielenie i koszenie zawsze idzie w parze...obrobisz się....poza tym jeśli jeszcze nie posadziłeś wszystkiego to sadź partiami...rośliny w doniczkach nie umrą, wymagają tylko podlewania , a jeśli miały by zostać w nich dłużej to pamiętaj o nawożeniu, bo z doniczek szybko się wypłukują skłaniki mineralne...Nie musisz robić wszystkiego na raz.

Gabrysia_ 22:04, 16 lip 2013

Kondziu...ja też nie wyrabiam
Welka 22:05, 16 lip 2013

Cofnęłam się do bajzlowni Marzenki - chyba nie widzieliście prawdziwej bajzlowni z deskami pobudowlanymi potrzebnymi jeszcze do ogrodzenie, doniczkami i innymi cudami

Kondzio, ja do pielenia chętna i mogłabym pomóc, ale coś ciut za daleko mieszkasz, więc sam dasz radę, wierze w Ciebie
Pozdrawiam
Kondzio 22:09, 16 lip 2013

finka napisał(a)
Konrad, wydaje Ci się, że nie wyrabiasz, bo masz (miałeś) dużo sadzenia, a pielenie i koszenie zawsze idzie w parze...obrobisz się....poza tym jeśli jeszcze nie posadziłeś wszystkiego to sadź partiami...rośliny w doniczkach nie umrą, wymagają tylko podlewania , a jeśli miały by zostać w nich dłużej to pamiętaj o nawożeniu, bo z doniczek szybko się wypłukują skłaniki mineralne...Nie musisz robić wszystkiego na raz.

marcia jeszcze nie sadziłem dopiero w sobotę bo nie wyrabiam będę pamiętał o nawożeniu dzięki ale coś mi nie idzie