Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 11:25, 07 sie 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kondzio macham i hiham z rana
Głowa do góry,raz jest lepiej ,raz gorzej!
Ale damy rade,bo kto jak nie my zawzięci ogrodnicy,hę?
hi hi hi masz rację
Kondzio 11:31, 07 sie 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Kondzio też wtrącę 3 grosze. Ogromnie się cieszę że posłuchałem Danusi i posadziłem rośliny które nie wymagają dużo pracy. Pilnuję tylko aby chwastów nie było. Kolorów w ogrodzie nadają liście. Z kwiatów to po kolei od wiosny : tulipany, krokusy, piwonie, róże, żurawki, jeżówki (niedawno posadzone), hortensje, ketmie, rozchodnik.
Z doniczkowych : hortensje, oleandry.
I to mi wystarcza. Pozdrawiam.
Zbysiu masz całkowitą rację Danusi projekty pomysły są super byłem i jestem w mnich zakochany na zabuj tylko mój ogród już istnieje i włożyłem w niego dużo pracy i pieniędzy Żeby osiągnąć taki ogród jak Danusi trzeba go zrobić od początku ciężko mi by było osiągnąć go teraz lub było wręcz nie możliwe Dlatego muszę wyciągnąć z mojego ogrodu jak najwięcej z tego co już jest
Kondzio 11:34, 07 sie 2013

stempka napisał(a)

Tak, to musi być ciężko, trzymam zatem kciuki. Podoba mi się to u Ciebie, że na każdy wpis odpowiadasz. Dzięki to miłe. Biorę przykład
bo każdy ma odpowiedź nie musi szukać gdzieś wirze innych wpisów
Kondzio 11:40, 07 sie 2013

renatamama3 napisał(a)
Konrad ,znowu dół? ech ,też mam małego ,bo roślinki szybko przekwitają ,bo trawa sucha ,czasem już podlewać mi się nie chce z tych nerwów ,deszczu chyba mc nie było .A ogród masz przecież ładny ,a po kosmetyce ,po zagęszczeniu roślinek będzie pięknie ,przecież ogród nie powstaje w rok,czy dwa ,daję Ci kopa .pozdrawiam
no ja też tak mam . Ja nie mówię że mam brzydki tylko muszę go uporządkować i dodać smaku, romantyczności ja nie wiem jak to nazwać ciężko mi to opisać . Ja wiem że ogród nie powstaje od razu ale chciałbym że by był zadowolony i żebym jedną rzecz miał skończoną w miarę możliwości bo jak to zrobię to zresztą tak samo będzie
Kondzio 11:42, 07 sie 2013

Mirka napisał(a)
Kondziu nastrój się poprawił porad dużo dostałeś to i wena powinna wrócićpozdrawiam kciuki trzymam i na fotki czekam
tak poprawił dzięki wam fotek raczej narazie niet bo nie mam co pokazać przy takich ukropach hi hi hi
Mirka 11:44, 07 sie 2013

Kondzio napisał(a)
tak poprawił dzięki wam fotek raczej narazie niet bo nie ma co pokazać przy takich ukropach hi hi hi
Dobre słowo otuchy czasami lepsze niz czyntrzymaj sie i zmieniaj swój ogród
Kondzio 11:44, 07 sie 2013

asc napisał(a)
Danusia ma rację... bylinowe nasadzenia są ładne okresowo... i to wielka sztuka stworzyć ogród z bylinami co będzie estetyczny cały rok.... o ile to wogle jest możliwe. Moja wyobraźnia nie sięga tak daleko i jestem na etapie, że byliny nie mogą być ładne cały rok. Dlatego ja byliny daję jako akcenty, a rabaty bylinowe dalej od domu... i wiem, że to musi być brzydkie przez większość roku... coś sadzę po sąsiedzku by odwracało wzrok w tych mniej ładnych okresach.

Specjalnie dla Ciebie moej królestwo Mordoru... jak kwitło było ślicznie, a teraz jest tak.... i inaczej trudno by było.....

Ale 2 metry dalej jest tak Nie ejstem perfekcjonistą i przechodzę ze spokojem dalej ... i tylko mówię .."mus poprawić"
Aniu ja wiem pokazałem co chciałbym osiągnąć to znaczy kolory wszystko kwitnące pachnące o to mi chodzi taki styl nie wiem jak go określić hi hi hi
Kindzia 11:45, 07 sie 2013

Dzięki Kondziulek

Buziol
Kondzio 11:46, 07 sie 2013

Kindzia napisał(a)
Dzięki Kondziulek

Buziol
buziol hi hi hi
Kondzio 11:46, 07 sie 2013

irena_milek napisał(a)
też tego będę się trzymał