anna_g
22:34, 06 sie 2013
Danusia jednym (no dobra dwoma) zdaniem dała Ci bardzo dobry pomysł... Przynajmniej dopóki nie znajdziesz lepszego rozwiązania... na ogród oczywiście... Jeśli chcesz tylko przekomponować a nie zmieniać to to jest pomysł genialny w swej prostocie. Przynajmniej wiesz czego chcesz i możesz to zobaczyć i w którą stronę iść
Ogród romantyczno-rustykalny, ach... jak ja lubię takie romantyczno-rustykalne... niekoniecznie tylko ogrody... Pamiętasz, że miałam remont... robiliśmy kuchnię m.in. Jest właśnie w stylu rustykalnym, a teraz myślę jak ją tu jeszcze zrobić choć trochę romantyczną

Ogrodu takiego nie zrobię, nie posadzę tylu kwiatów, nie będę miała wielkich rabat bylinowych, różanych, kwiatowych - co nie znaczy że nie będę miała wcale... Ale na romantyczno-rustykalny ogród nie mam ani czasu ani siły ani wsparcia ani środków.... Więc zakupiłam latarenki, włożyłam w nie świece, oplątałam powojnikiem, zapaliłam, zapaliłam ognisko i... zaprosiłam przyjaciół... było przemiło, romantycznie, przytulnie, spokojnie... nie na całości ale przynajmniej w części- czasami to musi wystarczyć...I właściwie można powiedzieć, że nie tylko ogrodu to dotyczy... A i tak najważniejsza jest atmosfera jaką tworzą ludzie... otoczenia może tylko ją pięknie podkreślać.
Oj, Konrado, przepraszam, rozpisałam się u Ciebie