Nigdy nie lubiłam wrzosowisk, ale Twoje jest po prostu piękne. Gdybym pod swoją brzózką nie napchała żurawek i host to może i kilka takich wrzosów o mocnych kolorach by się znalazło. Serio serio.
Pozdrawiam
byłam u Ciebie wczoraj zanim pokazałeś wrzosowisko, jest genialnie
Dla mnie to będzie najbardziej ulubione miejsce u Ciebie no jeszcze strumyk też jest niesamowity
No ok...ok jeszcze Twoje kuliste falujące rabaty są też moje najbardziej ulubione ... ale wrzosowisko z brzozami miodzio
Gratuluję
staram sie jak mogę ogród cały czas sie zmienia bo go cały czas zmieniam dopracowuje i w końcu mam takie wrażenie że ogród pięknieje i robi się taki jak sobie go wyobrażałem ale jest jeszcze młody ale wyobrażam sobie jak będzie wyglądał jak będzie starszy a tego nie mogłem powiedzieć wcześniej hi hi hi
Marnować brzózki na obsadzenie żurawkami.... toć to grzech!!! Muszę chyba do Eweliny jeszcze raz zajrzeć....... Lubie żurawki, ale pod brzozy????
Konrad świetnie to rozpracowałeś, bo wrzosy są z brzegu, a uzupełniacze jako tło.. brzozy sie rozrosną ,a wrzosy zawsze będą mieć słoneczka wystarczająco
Piękna ta rabata wrzosowa .... mogę chwalić 100 razy..