Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 17:36, 17 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Hej Kondziu. Po robocie
łąśnie coś straciłem natchnienie ogrodowe chyba przeszedłem na okres zimowy róże się moczą od piątku dzisiaj po podróży nie mam sił jutro je wsadzę dzisiaj nie mam sił dostałem jeszcze koło 50 100 szt tulipanów i krokusów więc muszę je jeszcze wsadzić no ale cóż takie życie i muszę się jakoś zmobilizować hi hi hi hi
Gardenarium 19:47, 18 lis 2013

Kondziu, Ty jesteś mojemu wątkowi wierny, ja też zaglądam Tulipany sadż po kilka szt, kop jeden dołek i układaj jeden obok drugiego, szybciej pójdzie sadzenie i będzie spektakularny efekt.

Jak misiek wpadłeś w sen zimowy? To czego dokonałeś jest warte medalu co najmniej

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 19:59, 18 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Kondziu, Ty jesteś mojemu wątkowi wierny, ja też zaglądam Tulipany sadż po kilka szt, kop jeden dołek i układaj jeden obok drugiego, szybciej pójdzie sadzenie i będzie spektakularny efekt.

Jak misiek wpadłeś w sen zimowy? To czego dokonałeś jest warte medalu co najmniej
dobrze będę tak sadził róże posadzone hi hi hi z latarką na głowie i rozwaliłem sobie głowę o kant tarasu i zwaliło mnie z nóg ale co tam zobaczymy do jutra czy nie będę musiał jechać na pogotowie do z szycia a jak będzie ok to muszę posadzić cebuli i skosić trawę jutro hi hi hi dziękuję za komplement bardzo się cieszę a to dzięki Ogrodowisku hi hi hi hi
mira 23:12, 18 lis 2013

sprawdziłam jakie to róże kupiłeś - śliczne to rozumie, że głowę tracisz albo może nie trać bo jeszcze te tulipany

Twoje zmęczenie to chyba normalne i chyba każdy już tak ma a pogoda i te ciemności sprzyjają - trzeba jeszcze działać bo już za kilka dni może pogoda się zmienić - działaj
kaisog1 23:17, 18 lis 2013

Konrad Ty uważaj na ta głowę..... jak poważnie przywaliłeś to jedź to sprawdzić lepiej.....
Madzenka 06:24, 19 lis 2013

Kondziu mam nadzieję, że dobrze się czujesz?
Kondzio 10:17, 19 lis 2013

mira napisał(a)
sprawdziłam jakie to róże kupiłeś - śliczne to rozumie, że głowę tracisz albo może nie trać bo jeszcze te tulipany

Twoje zmęczenie to chyba normalne i chyba każdy już tak ma a pogoda i te ciemności sprzyjają - trzeba jeszcze działać bo już za kilka dni może pogoda się zmienić - działaj
działam działam ale mam nie wiele na szczęście hi hi hi hi
Kondzio 10:18, 19 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kondziu mam nadzieję, że dobrze się czujesz?
tak czuje się ok wyschła rana nie muszę chyba jej szyć hi hi hi hi
Kondzio 10:20, 19 lis 2013

kaisog1 napisał(a)
Konrad Ty uważaj na ta głowę..... jak poważnie przywaliłeś to jedź to sprawdzić lepiej.....
jest ok i mam nadzieję że tak zostanie hi hi hi hi
malgorzata_s... 15:19, 19 lis 2013

Kondziu łącze się w bólu. Minęłam dzisiaj schodek i rozwaliłam piętę i o mało co nie skreciłam kostki. Głowa ważniejsza ale czytam że jest ok? Buziak