Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

ewsyg 12:04, 16 lut 2014

Dzięki za info o różach

OOO dziewięć setek, no to gratek

Kondzio 12:10, 16 lut 2014

ewsyg napisał(a)
Dzięki za info o różach

OOO dziewięć setek, no to gratek

dziekuje dziewczyny polecaly ta szkółkę
kasiek 15:34, 16 lut 2014

Kondzio napisał(a)
ja tworze rabaty różano bylinowe od tamtego roku wolno mi to idzie bo nie mam pomocy z chęcią by sie przydała osoba projektant która by pokazywała palcem to złe to nie dobre na miejscu nad tym bardzo ubolewam no ale cóż w Krakowie jakoś brak dobrych projektantów miałem nie narzekać zastanawiałem sie kiedy zaczniesz taki styl bo do ciebie pasował i jak opisywaliśmy podróż do Hin tylko czekałem kiedy zaczniesz hi hi hi

Do mnie pasuje? Hmm no może, nie zastanawiałam sie - rabatka w stylu orientalnym to marzenie mojego M.
Wczoraj skonczyłam, teraz zamawiam latarenki. Ciekawe czy poznasz miejsce przy lustrze - pamietasz? To tam jest ten kącik (foto u mnie).

Co do projektantów to sie nie wypowiem , kompozycjami sie bawie, jak mi sie nie podoba to zmieniam - ja tak lubie i to mnie nie męczy
Trzymam kciuki!
Kondzio 15:46, 16 lut 2014

kasiek napisał(a)

Do mnie pasuje? Hmm no może, nie zastanawiałam sie - rabatka w stylu orientalnym to marzenie mojego M.
Wczoraj skonczyłam, teraz zamawiam latarenki. Ciekawe czy poznasz miejsce przy lustrze - pamietasz? To tam jest ten kącik (foto u mnie).

Co do projektantów to sie nie wypowiem , kompozycjami sie bawie, jak mi sie nie podoba to zmieniam - ja tak lubie i to mnie nie męczy
Trzymam kciuki!
pewnie ze pasuje hi hi hi a co do projektanta to chodzi mi o to zeby nie robic pięćdziesiąt razy ja tez chce kiedys odpoczywać w ogrodzie a nie za sowac w nim non stop chce z niego korzystać wkoncu a do puki nie zrobię tak jak sobie wymazylem nie da mi spokoju i nici ze wszystkiego i mi noe chodzi tez o to zeby za mnie zrobiono bo sam sobie zrobię
ewsyg 16:30, 16 lut 2014

Skoro urządzasz rabaty bylinowo różane to podrzucam Ci moją ulubioną różę

Kondzio 16:47, 16 lut 2014

ewsyg napisał(a)
Skoro urządzasz rabaty bylinowo różane to podrzucam Ci moją ulubioną różę

dziekuje czym sobie zasłużyłem hi hi hi na taka pieknotkie
Mala_Mi 18:38, 16 lut 2014

Konrad.. czytam o zamówionych różach
Dwie jednakowe posadź w jeden dołek i będzie szybko wielki krzak Ja tak zrobiłam z jedną odmianą.. nie miałam pomysłu i wsadziłam 3 razem..
I gratki z okazji 900.. lecimy do tysiączka
I kwiatuszek gratiskowo-walentynkowy..

bociek 18:44, 16 lut 2014

Kondzio, idziesz jak burza Gratki na 900, a za chwilunie stuknie tysiaczek

baraga1904 18:45, 16 lut 2014

...ale to leci...już 9 setek ci stuknęło...najlepszych ogrodowych sukcesów Kondziu...
malgorzata_s... 18:48, 16 lut 2014

Gratki Konrad