Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 09:03, 15 mar 2014

laurowisnia napisał(a)
Kondzio, czytam, że masz sadzić dziś róże, po takim pięknym tygodniu dziś u mnie szaro i duży wiatr. Moczysz róże?
tak mocza sie wczoraj posadziłem ale udało mi sie kilka bo musiałem pierwsze przygotować grunt ale chyba jak nie złoże wszystkich posadzić to je zadoluje lub systematycznie bede sadził
laurowisnia 09:13, 15 mar 2014

No niestety z różami tak nie idzie szybko, zwłaszcza jak jest ich dużo, ja gdzieś za tydzień będę sadzić.
KasiaWB 09:22, 15 mar 2014

Cześć Kondziu ale będzie bajka jak te róże,które posadzisz będą kwitły cudnie patent ze szpatułkami fajny i ładny. Myślisz, że będą w miarę trwałe?
U nas pada niestety i nic w ogródku dzisiaj tak jak zaplanowałam nie zrobię buuu...........
Pozdrawiam
anna_g 09:30, 15 mar 2014

Konrad pokazuj te posadzone...
U mnie dzisiaj pada tak jak padać miało... i wieje ostro. Ale z deszczu się cieszę, sucho okropnie.
Patent na patyczki też chiba podkradnę Ja mam plastikowe łyżki i fajnie się trzymają - przez rok nic się nie zmyło - wszystko świetnie widać ale patyczki bardziej pasują do ogrodu i na pewno nic sie z nich nie zmyje tylko z czasem się "rozłożą" jak to drewno - ale do tego czasu to pewnie wszystkie nazwy już będą w głowach
Miłego
polinka 09:34, 15 mar 2014

Trzymam kciuki za sadzenie
Kondzio 09:39, 15 mar 2014

laurowisnia napisał(a)
No niestety z różami tak nie idzie szybko, zwłaszcza jak jest ich dużo, ja gdzieś za tydzień będę sadzić.
strasznie wolno ale,muszę dzisiaj trochę wsadzić a resztę zadoluje w kompostowniku
Kondzio 09:39, 15 mar 2014

polinka napisał(a)
Trzymam kciuki za sadzenie
dziekuje
Kondzio 09:41, 15 mar 2014

anna_g napisał(a)
Konrad pokazuj te posadzone...
U mnie dzisiaj pada tak jak padać miało... i wieje ostro. Ale z deszczu się cieszę, sucho okropnie.
Patent na patyczki też chiba podkradnę Ja mam plastikowe łyżki i fajnie się trzymają - przez rok nic się nie zmyło - wszystko świetnie widać ale patyczki bardziej pasują do ogrodu i na pewno nic sie z nich nie zmyje tylko z czasem się "rozłożą" jak to drewno - ale do tego czasu to pewnie wszystkie nazwy już będą w głowach
Miłego
no tak u mnie wieje i zaczyna padać ale moze kilka wsadze różyczek zobaczymy
Kondzio 09:45, 15 mar 2014

KasiaWB napisał(a)
Cześć Kondziu ale będzie bajka jak te róże,które posadzisz będą kwitły cudnie patent ze szpatułkami fajny i ładny. Myślisz, że będą w miarę trwałe?
U nas pada niestety i nic w ogródku dzisiaj tak jak zaplanowałam nie zrobię buuu...........
Pozdrawiam
ja muszę robic nawet w deszczu bo muszę chociaż cześć roz wykopać moze beda trwałe zobaczymy ale jak znajdę ładniejsze i trwalsze to wymienię ale za nie całe piec złotych mam 100 tabliczek i zawsze mozna wymienić jak sie rozpadną hi hi hi
Madzenka 10:04, 15 mar 2014

Kondziu różanka będzie powalająca!!! Zachwycimy się nimi, ale na prawdziwą ferię poczekaj z rok. B tym roku będą piekna ale za rok będą zapierać dech w piersiach. Z nawożeniem dziewczyny mają racje, nie szalej w tym roku, teraz nic nie dawaj bo muszą się ukorzenić , nawóz mógłby je spalić.
I cyknij mimo deszczu jedną fotke z postępu prac.