Elizko Reni i Nebel ----miłe kolezanki dziękuję bardzo za życzenia ,rzeczywiscie szybko to poleciało myslę że ta setka będzie ładniejsza bo dzięki wam Wszystkim mój ogródek pieknieje i to naważniejsze .Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam ;D
Twoja setka moja setka to razem prawie ćwiartka a to już coś, Serdecznie gratuluję
jesteś dużo szybsza ,ja do takiego wyniku doszedłem po 2 i 5 roku,
Pozdrawki
Proszę o radę mam iglaka nie wiem jak się nazywa ale ma pod spodem białe igiełki ma ok 60 cm i nie wiem co mu jest zrzuca igły nie chce rosnąć co mu trochę igieł urośnie to zrzuca i stoi taki badyl z paroma igiełkami tak mi juz 2 razy zrobił czy to jakiś grzyb ?????? Zależy mi na nim bo to chyba on ma niebieskie szyszki Dzięki
Jeżeli chodzi o iglak kiedyś miałam podobny problem i pani w ogrodniczym dała mi Magiczną siłę do iglaków. Spryskałam tym dwa lub trzy razy i wszystko było dobrze. Może i Twojemu pomoże
Kup w ogrodniczym malutką buteleczkę preparatu Confidor, OBI, NOMI, Castorama<
dobierz do dużej konewki, według opisu tj, ok 1,5 ml na 10 litrów, zlej dobrze i powtórz za 3 tygodnie, potem możesz dać magiczną siłę do iglaków,
na moje oko ma robaka, gołym okiem prawie nie widoczny, ten środek jest dobry i sprawdzony,
pozdrawiam serdecznie