Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zawitka 15:22, 10 lip 2013

Elizko Reni i Nebel ----miłe kolezanki dziękuję bardzo za życzenia ,rzeczywiscie szybko to poleciało myslę że ta setka będzie ładniejsza bo dzięki wam Wszystkim mój ogródek pieknieje i to naważniejsze .Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam ;D
boguslaw_r_ 15:14, 11 lip 2013

Twoja setka moja setka to razem prawie ćwiartka a to już coś, Serdecznie gratuluję
jesteś dużo szybsza ,ja do takiego wyniku doszedłem po 2 i 5 roku,
Pozdrawki
zawitka 20:28, 11 lip 2013

Proszę o radę mam iglaka nie wiem jak się nazywa ale ma pod spodem białe igiełki ma ok 60 cm i nie wiem co mu jest zrzuca igły nie chce rosnąć co mu trochę igieł urośnie to zrzuca i stoi taki badyl z paroma igiełkami tak mi juz 2 razy zrobił czy to jakiś grzyb ?????? Zależy mi na nim bo to chyba on ma niebieskie szyszki Dzięki
ewsyg 23:47, 11 lip 2013

Wszystkiego najlepszego z okazji setki

ewsyg 23:49, 11 lip 2013

Jeżeli chodzi o iglak kiedyś miałam podobny problem i pani w ogrodniczym dała mi Magiczną siłę do iglaków. Spryskałam tym dwa lub trzy razy i wszystko było dobrze. Może i Twojemu pomoże
boguslaw_r_ 10:28, 12 lip 2013

zawitka napisał(a)
Proszę o radę mam iglaka nie wiem jak się nazywa ale ma pod spodem białe igiełki ma ok 60 cm i nie wiem co mu jest zrzuca igły nie chce rosnąć co mu trochę igieł urośnie to zrzuca i stoi taki badyl z paroma igiełkami tak mi juz 2 razy zrobił czy to jakiś grzyb ?????? Zależy mi na nim bo to chyba on ma niebieskie szyszki Dzięki

Kup w ogrodniczym malutką buteleczkę preparatu Confidor, OBI, NOMI, Castorama<
dobierz do dużej konewki, według opisu tj, ok 1,5 ml na 10 litrów, zlej dobrze i powtórz za 3 tygodnie, potem możesz dać magiczną siłę do iglaków,
na moje oko ma robaka, gołym okiem prawie nie widoczny, ten środek jest dobry i sprawdzony,
pozdrawiam serdecznie
Enya73 10:51, 12 lip 2013

Gratki z okazji pierwszej setki i niech TWÓJ ogród pięknieje z każdym dniem Pozdrawiam
Sebek 17:54, 12 lip 2013

Bez zdjęcia nie wiem czy zgadnę, ale może chodzi Ci o jodłę koreańską? A co do reszty to poradę masz wyżej
zawitka 20:52, 12 lip 2013

Sebek dzieki to jodła koreańska ----może uratuję a ze zdjęciem gorzej bo jest goły badyl.
Ola54 12:04, 13 lip 2013

Jestem
Grube badyle jak to nazwałaś to znaczy , że róża wypuszcza nowe pędy i jest jej u Ciebie dobrze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies