Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

reni 21:28, 16 sie 2013

Super domek, pozdrawiam
JoannA 21:34, 16 sie 2013

zawitka napisał(a)
Wcześniej pokazywałam zrobioną samą budkę dla owadów a teraz uzbrojona już gotowa wiśi na słonecznym miejscu.I niech zamieszkują;D Będzie jeszcze druga , ale nie skończona -czeka na wnuczków .

No piekny ten domek Halinko, muszę mężowi pokazać. I jaka duża, ile owadów tam może zamieszkać.
Super Halinko!
pozdrawiam
zawitka 08:47, 17 sie 2013

RENIU, ANIU ,JOASIU ---dzięki za odwiedzinki Pozdrawiam zaglądających słonecznie .
zawitka 09:04, 17 sie 2013

Co ja robię żle nie chcą mi rosnąć żurawki podpowiedżcie bo się załamię .Chodzę podlewam głaszczę a one ---liscie skręcaja się i robią się brązowe ----chyba przestanę je lubić .,ale mam ich sporo i chcę na przyszły rok żeby były ładne a tu nic.siedzą karakany i nie rosną Pozdrawiam;D
Mirka 09:09, 17 sie 2013

Sprawdzam co u ciebie ,pozdrawiam slonecznie z rana
Mirka 09:18, 17 sie 2013

zawitka napisał(a)

Mam pytanko co to za roślina ???.Jest piękna i jedna i druga rośnie w półcieniu nie uciążliwa nie gubi liści jest wieloletnia .ta zółta to chyba jej odmiana..W głębi za żółtą jest inna przeżywająca transport z Brukseli i chyba nie odpowiada jej woda .Zobaczymy czy przeżyje .Pozdrawiam zagladających
ta roslina nie zimuje ,jest jednoroczna ale mozna prztrzymac w domu .ja tak przetrzymalam kiepsko wyglada przez zime takie zdrewniale badylki ale wiosna jak dzien dluzszy budzi sie do zycia.mozna tez rozmnazac przez sadzonki zielne wprost do doniczki u mnie sa fotki tej rosliny.rozpisalam sie sorki.
JoannA 09:32, 17 sie 2013

zawitka napisał(a)
Co ja robię żle nie chcą mi rosnąć żurawki podpowiedżcie bo się załamię .Chodzę podlewam głaszczę a one ---liscie skręcaja się i robią się brązowe ----chyba przestanę je lubić .,ale mam ich sporo i chcę na przyszły rok żeby były ładne a tu nic.siedzą karakany i nie rosną Pozdrawiam;D

Halinko, może te listki przpaliło słońce, obetnij je i przesadź w inne miejsce.
Celina 11:29, 17 sie 2013

zawitka napisał(a)
Wcześniej pokazywałam zrobioną samą budkę dla owadów a teraz uzbrojona już gotowa wiśi na słonecznym miejscu.I niech zamieszkują;D Będzie jeszcze druga , ale nie skończona -czeka na wnuczków .

No profesjonalnie zrobiona!!
Z poskrzypkiem walcz od wiosny.
łatwo go wypatrzyć ,bo on głupi-ma demaskujący kolor
Debra 11:34, 17 sie 2013

zawitka napisał(a)

Domek dla owadów wyszedł artystycznie!
Te krawędzie bardzo dobrze wyglądają, całość fachowo i profesjonalnie wygląda. Gratuluję.
Mirka 16:08, 17 sie 2013

Haha przylecialam i pozdrawiam