Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zbigniew_gazda 08:58, 22 sie 2013

Halinko wszystko poczytałem i o rurach i kozach. Czeka nas tynkowanie domu- kolejne przejścia z fachowcami i już się boję. Pozdrawiam.
Celina 09:49, 22 sie 2013

Halinko na fachowców trza mieć oko!!

Pilnuję każdy ruch ,bo niby robią ,ale czasami się zastanawiam ,czy zawsze maja włączone myślenie.

Ale żeby nie było ,nad sobą też się zastanawiam, A może ja jakaś nawiedzona jestem.??

Miziu, miziu

10:18, 22 sie 2013
zbigniew_gazda napisał(a)
Halinko wszystko poczytałem i o rurach i kozach. Czeka nas tynkowanie domu- kolejne przejścia z fachowcami i już się boję. Pozdrawiam.

Na pewno nie będzie tak źle,my w tym roku tynkowaliśmy dom a potem wjechali brukarze.Właściwie to sama tym zarządzałam bo małż wyjechał już do pracy,bałam się o ogród ale wszystko odbyło się w granicach rozsądku,ogród nie ucierpiał tak bardzo,jedna rabata przeszła całkowitą przemianę ale to był nasz wcześniejszy zamiar i to wszystko zbiegło się w jednym czasie
Pozdrawiam serdecznie
10:24, 22 sie 2013
Celina napisał(a)
Halinko na fachowców trza mieć oko!!

Pilnuję każdy ruch ,bo niby robią ,ale czasami się zastanawiam ,czy zawsze maja włączone myślenie.

Ale żeby nie było ,nad sobą też się zastanawiam, A może ja jakaś nawiedzona jestem.??

Miziu, miziu

Ja też nie raz zastanawiam się czy nie przesadzam ale lubię mieć wszystko pod kontrolą i od razu reaguję,majstrowie mają ze mną przechlapane..
Miłego dnia
Milka 12:56, 22 sie 2013

Halinko, bardzo dobrze, żeś pilnowała...zrobiłabym tak samo! a co za frajer pieniądze chcą i głupka z człowieka robić!
my babki, jak w przysłowiu, gdzie diabeł nie może....itd, pozdrawiam
zawitka 17:51, 22 sie 2013

Celinko---- Aniu------ ja też często zastanawiam się a może ja durna czepiam się, ale jak pomyślałam że ściek w stronę domu ---------no nie to Oni mają żle w głowie .Powiedziałam im-- za duże pieniądze się tu wkłada żebyto potem po zalaniu betonem rowalać

irenko to prawda Moj M zostawił mnie odszedł bo wiedział ze nie popuszczę . Lecę zadzwonić do Agatki -nowa bo ma przyjechać po roślinki Pozdrawiam Wsa serdecznie i lecę pouczyc się gdzie ma być dylatacja w ogrodzenu Ha ha
17:57, 22 sie 2013
Zawitko trzymaj się się i nie popuszczaj "majstrom"..
Miłego popołudnia
zawitka 09:10, 23 sie 2013

zawitka 09:11, 23 sie 2013

Szczypiorek pod malinkami w kociołku się umieścił .
zawitka 09:17, 23 sie 2013

Kupiłam białą i zobaczę czy się nie przebarwi.??