O jej, u ciebie tez szkody po burzy, dobrze, że domy całe. Jeżówki co rok będą gęściejsze, czekaj do jesieni, zbieraj nasiona i od razu do gruntu, wiosną będzie pełno siewek
no właśnie ja tez mam pare miniaturek ,cudowne sa bardzo wdzieczne .Ale te parasole to mnie zaintrygowalas...zastanawiam sie jak to jest ,parasole sa obdarte ze skorki tak ?
Patent super ,Halinko widze ze masz wprawe i ciecie nie jest Ci obce, te moje bukszpany nie sa małe ale zastanawiam sie po ilu sezonach mozna liczyc na efekt tzn.forme stozka ,czy trwa to latami ? w sumie nie wiem na ile moge sobie pozwolic ,czy moge ciac smialo ,boje sie zeby ich nie zalatwic ))
Magda z cisa kupiłam metrowy cis --wybierałam ładny prosty taki żeby miał na dole szeroko a na górze wąsko .wsadziłam w odpowiednie miejsce I dookoła niegi dosadziłam małe ciski .Zostawiłam na 2 lata w spokoju W tym roku już go nieco rormowałam . Widać na dole podsadzony małymi ciskami na przyszły rok jeszcze bardziej go wyrównam
a z buksa miałam rosochte buksy o 60 cm wysockości nie miałam jeszcze ściągawki to wsadziłam patyk prosty w środek buksa I od gory w dół zcinałam >Nie trzeba się martwić że coś się stanie Nawet jeśli przytniesz za mocno to odrośnie I wyrównasz .Powodzenia Mam nadzieję że pomogłam