Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

zbigniew_gazda 15:25, 04 lip 2016

Halinko - przylazłem do Ciebie od Ewy widzieć ML. No wspaniałe i bardzo Ci zazdroszczę. W tamtym roku kupiłem 2 i żaden na wiosnę się nie obudził. Może miały za mokro bo posadziłem przy rododendronach. E tam - życzenia tydzień obowiązują - wszystkiego najlepszego a zdrowia przede wszystkim.
zawitka 21:01, 04 lip 2016

Zbyszek --- dzięki za miłe zyczenia baardzo się przydadzą a co do ML to na wiosnę mogę się z Tobą podzielić tylko muszę się dowiedzieć czy lepiej na jesieni czy na wiosnę ???Faktycznie sa przepiękne a jeszcze podrosną
Mala_Mi 21:21, 04 lip 2016

Firletka.
zawitka 21:33, 04 lip 2016

Mala_Mi napisał(a)
Firletka.

Dzięki Aniu a myslałam że to ostrogowiec .jest podobna a tej firletki nie miałam nigdy w ogrodzie a z obrazka to trudno poznać
jolanka 22:10, 04 lip 2016

Halinko, dzięki za wiadomość. Oczywiście, z ogromną przyjemnością
Wybieram sie w najblizszym tygodniu na Lubelszczyznę, będę na Święcie Róż w Końskowoli, ale później jak najbardziej.

Musze u Ciebie spędzić więcej czasu
Nie wiem o jaka roslinę pytałas u mnie ?
yolka 22:16, 04 lip 2016

wstawiłam, ale pewności nie mam czy to ta, obok mam o szpiczastych listkach, a że pamięć mam kiepską to wie całe forum, nie znam 70% roślin które sama posadziłam -wierzysz?
Mala_Mi 23:31, 04 lip 2016

zawitka napisał(a)

Dzięki Aniu a myslałam że to ostrogowiec .jest podobna a tej firletki nie miałam nigdy w ogrodzie a z obrazka to trudno poznać

Nawet jak coś mam to i z obrazka nie poznam.. tak bywa...

Miałam kilka donic ogromnych (po drzewkach) firletki.. trzymałam, trzymałam i doszłam do wniosku, że to..mam chwast!!!!!! Wyciepałam wszytko Czekam aż się odbuduje ..
MaŁo tego dałam koleżance forumowej.. a potem jej powiedziałam, że sie pomyliłam i ...to chwast i kazałam wyrzucić..
zawitka 08:55, 05 lip 2016

jolanka napisał(a)
Halinko, dzięki za wiadomość. Oczywiście, z ogromną przyjemnością
Wybieram sie w najblizszym tygodniu na Lubelszczyznę, będę na Święcie Róż w Końskowoli, ale później jak najbardziej.

Musze u Ciebie spędzić więcej czasu
Nie wiem o jaka roslinę pytałas u mnie ?

Jola zaprasza z Kasią to se pogadamy o naszych ogródkach .Zaraz wrócę do tej roślinki
zawitka 09:01, 05 lip 2016

yolka napisał(a)
wstawiłam, ale pewności nie mam czy to ta, obok mam o szpiczastych listkach, a że pamięć mam kiepską to wie całe forum, nie znam 70% roślin które sama posadziłam -wierzysz?

No ładnie idzie w górę laurka ja się zachwycam liśćmi bo ta o owalnych liściach nie kwitła jeszcze u mnie Pozdrówka slę i wierzę wierzę bo sama nie znam jeszcze wszystkich swoich
zawitka 09:05, 05 lip 2016

Mala_Mi napisał(a)

Nawet jak coś mam to i z obrazka nie poznam.. tak bywa...

Miałam kilka donic ogromnych (po drzewkach) firletki.. trzymałam, trzymałam i doszłam do wniosku, że to..mam chwast!!!!!! Wyciepałam wszytko Czekam aż się odbuduje ..
MaŁo tego dałam koleżance forumowej.. a potem jej powiedziałam, że sie pomyliłam i ...to chwast i kazałam wyrzucić..

Ania to ja tak miałam z firletką pomógł mi kret wkurzyłam się i zadeptałam ha ha AAAAAA trza było zaznaczyć .Mnie się wydawało że wszystko mam pozaznaczane ale często chłopaki lecąc po piłkę coś zadepczą iiiii klops :s