Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Zana 10:15, 16 lip 2018

Łooooł jakie wykopy.
Z jednej strony współczuję, ale z drugiej strony jak już się ta rewolucja przewali to będzie super.
A czemu te miskanty chcesz wykopać?
Ewa777 10:32, 16 lip 2018

Takie prace przy domu są zapewne uciążliwe, ale jak już zrobią, to będziesz zadowolona. Piękne masz jeżówki
zawitka 17:47, 16 lip 2018

ag_zie napisał(a)
O! Już z remontem do Ciebie doszli?! W tamtym tygodniu jechałam do Kasya to jeszcze przejechałam Zapraszam Ciebie również

Z koparami i dołami to mam problem bo dzisiaj nawet wejść do domu nie mogłamz zakupami .Nie ruszę się samochodem bo stoi u sąsiadó i też zastawiony Ale dzięki za zaproszenie
zawitka 17:49, 16 lip 2018

Basilikum napisał(a)
Niech Ci panowie kopara te ML wykopia no bedzie piekniej
U mnie tez bedzie kopanko i na dodatek bez sensu, bo na sile podlaczaja nas do wody z rury a my mamy swoja za darmo i to dobra

No to masz wesoło Trzymaj się idę bo tak przylał jakby chmura spadła,muszę wypompować wodę z odstojnika.

zawitka 17:51, 16 lip 2018

marba napisał(a)
Współczuję remontu, ale za to później pięknie będzie. Słupy z pajęczyną przewodów bardzo szpecą krajobraz, dobrze, że się od tego odchodzi.

No niestety chyba za wdcześnie się cieszyłam bo dziś robotnicy mówili że nie zabiorą słupów ale czy to prawda muszę dowiedzieć się w PGE
zawitka 18:19, 16 lip 2018

Zana napisał(a)
Łooooł jakie wykopy.
Z jednej strony współczuję, ale z drugiej strony jak już się ta rewolucja przewali to będzie super.
A czemu te miskanty chcesz wykopać?

Czekam na to przewalenie ale chyba szybko to nie pójdzie.Muszę wykopać 2 bo zarosną mi buksy .Wyję co drugi i te 3 na wiosnę przesunę do przodu.tak je karmiłam pokrzywą żeby rosły to jak dały czadu bez opamiętania.
zawitka 18:20, 16 lip 2018

Ewa777 napisał(a)
Takie prace przy domu są zapewne uciążliwe, ale jak już zrobią, to będziesz zadowolona. Piękne masz jeżówki

Zobaczymy jak to będzie.Jeżówki ładne ale tylko są różowe
zawitka 07:51, 18 lip 2018

Miałam wczoraj 17 07 2018 sympatycznych Gości Ania /Anabuko/ z Mężem .Aniu za krótko zdecydowanie .Dziękuję Ci bardzo za roślinki zaraz idę sadzić.Host takich jak dostałam nie mam tym bardziej się cieszę Pysznogłówki ---im muszę miejscówkę znależć a co jest jeszcze to muszę rozpakować .Wczoraj nie rozpakowałam paczuszki tylko podlałam i zrobiłam oprysk.Dziękuję że znależliście chwilę czasu żeby zajechać do mnie

Rano popsuł mi się aparat i nie mogłam zrobić zdjęć ale wieczorem rozłożyłam go i jesssst!!!!!!
zawitka 07:52, 18 lip 2018

Takie piękne są hosty DZIĘKI. Ania pewnie pokaże jak bidnego Sławka zagoniłyśmy do roboty!!!!!!
asiak 07:54, 18 lip 2018

Też polubiłam hosty Jutro dostanę zamówione 4 sztuki
Fajowe prezenty dostałaś