Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

Basilikum 13:48, 20 lip 2018

Ewa777 napisał(a)

Dziękuję Halinko
Spróbuję, bo mi zagłuszają róże, a one tego nie lubią.

dobrze podlej przed przesadzaniem a najlepiej z trzy dni pod rzad, by duzo ziemi udalo sie z korzeniami przeniesc.
anabuko1 13:53, 20 lip 2018

Kasya napisał(a)

ooo....wielka szkoda ze do mnie razem nie zajrzalyscie z Halinką...to tak bliziutko

Jeszcze przyjadę do Halinki .
Ale dokładnie nie wiem kiedy.
To może. .może jak piszesz że blisko.
Kasya 17:39, 20 lip 2018

anabuko1 napisał(a)

Jeszcze przyjadę do Halinki .
Ale dokładnie nie wiem kiedy.
To może. .może jak piszesz że blisko.

Bardzo blisko, Halinka wie gdzie tylko jakoś nie może się wybrać
zawitka 07:39, 21 lip 2018

Kasya napisał(a)

ooo....wielka szkoda ze do mnie razem nie zajrzalyscie z Halinką...to tak bliziutko

Kasiu tak liczyłam po cichutku że przyjadą rano i choć zadzwonię do Ciebie , ale wpadli tylko na trochę .byli krótko za krótko .Może następnym razem a myślę ze tak będzie Mam taką nadzieję

OOOOO masz już odpowiedż Ani a ja już się cieszę
zawitka 07:44, 21 lip 2018

Kasya napisał(a)

Bardzo blisko, Halinka wie gdzie tylko jakoś nie może się wybrać

Obiecuję że jak przyjadą to wpadniemy a ja ---nie lubię gorąca i siedzę w piwnicy ha ha bo mi tam najlepiej .Zartuję ale w domu mam chłodno i lepiej się czuje .Do wczoraj ani wyjechać ani wjechać nie mogłam .
Kasya 10:48, 21 lip 2018

zawitka napisał(a)

Obiecuję że jak przyjadą to wpadniemy a ja ---nie lubię gorąca i siedzę w piwnicy ha ha bo mi tam najlepiej .Zartuję ale w domu mam chłodno i lepiej się czuje .Do wczoraj ani wyjechać ani wjechać nie mogłam .

No właśnie, a jak do ciebie teraz można dojechać ?? Można jskos ? Jest gdzie zaparkować ?
Gosiek33 12:47, 21 lip 2018

Wpadłam do Halinki jak po ogień by chryzantemy wykopać Pięknie podrosły, teraz pysznią się u mnie na rabatce. Przy okazji dostałam odszczepkę ostrogowca.

Prawie pocałowałam księcia, ale w porę przypomniałam sobie, że on czułości nie lubi. Przeniosłam tylko chłopaka między trawy

Z parkowaniem totalny chaos, miałam ładny kawałek do przejścia
zawitka 09:28, 22 lip 2018

Kasya napisał(a)

No właśnie, a jak do ciebie teraz można dojechać ?? Można jskos ? Jest gdzie zaparkować ?

Ja dojezdzam nawet na podwórko bo doły zakopali ale mój samochód mały,jak popada nie wjadę na pewno więc będę miała kłopoty albo z wjechaniem albo z wyjechaniem .

Lepiej nie wjezdzać a żdo blokady i znaków szczególnie w robocze dni bo rumor samochodowy straszny i haos . . Od jutra tylko rower nie wyjeżdzam z domu samochodem trudno.Ale zapraszam.
zawitka 09:38, 22 lip 2018

Gosiek33 napisał(a)
Wpadłam do Halinki jak po ogień by chryzantemy wykopać Pięknie podrosły, teraz pysznią się u mnie na rabatce. Przy okazji dostałam odszczepkę ostrogowca.

Prawie pocałowałam księcia, ale w porę przypomniałam sobie, że on czułości nie lubi. Przeniosłam tylko chłopaka między trawy

[

Z parkowaniem totalny chaos, miałam ładny kawałek do przejścia

Faktycznie wpadła po ogień ale rozumiem .Gosiu Ja zadzwonię do Ciebie jutro jak wyjadę to skoczę do Cię jak będziesz w domu takie mam plany ale co będzie???????
Jak od wtorku ma padać to znów klops
Gosiek33 16:28, 22 lip 2018

Zapraszam